Burçin Terzioğlu'nun Yüzündeki Büyük Değişim Görenleri Şoke Etti!

Cildine birçok estetik yaptıran, yüzünü vitamin iğneleriyle canlandıran ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu'nun yeni imajı, sosyal medyayı salladı.

15.08.2017-15:40 - (Son Güncelleme: 28.08.2017-07:50)

En son Poyraz Karayel'de oynayan Burçin Terzioğlu, 'Küçük Cinayetler' isimli diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Botoks yaptıran, yüzünü vitamin iğneleriyle canlandıran oyuncunun yeni imaj fotoğrafı sosyal medyada olay oldu. Burçin Terzioğlu'nun şaşırtan değişimi hayranlarını oldukça şaşırttı. Burçin Terzioğlu, 'Küçük Cinayetler' isimli diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Botoks yaptıran, yüzünü vitamin iğneleriyle canlandıran oyuncunun yeni imaj fotoğrafı sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Botoks yaptıran, yüzünü vitamin iğneleri ile canlandıran, biraz da fotoşoptan yararlanan oyuncu yeni halini Instagram'da paylaştı. Ünlü oyuncunun fotoğrafına yorum yağdı.

HAYRANLARI RESMEN GÖZLERİNE İNANAMADI!

Yeni sezonda 'Küçük Cinayetler' adlı dizide oynamaya hazırlanan Burçin Terzioğlu yenilendi. Botoks yaptıran, yüzünü vitamin iğneleri ile canlandıran, biraz da fotoşoptan yararlanan oyuncu yeni halini Instagram'da paylaştı. Botoks yaptıran, yüzünü vitamin iğneleri ile canlandıran, biraz da fotoşoptan yararlanan oyuncu yeni hali görenleri şaşkına çevirdi. Ünlü oyuncunun fotoğrafına yorum yağdı. Takipçileri gözlerine inanamadı! En dikkat çeken yorumlardan biri de şuydu: 'Sizi bu halinizle sevgiliniz İlker Kaleli bile tanımamıştır.' oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal