Burçin Terzioğlu Yalancı Dizisine Veda Etti

Kadına şiddet konusuna yaklaştığı duyarla yeni sezonun başarılı yapımlarından biri olma konusunda iyi çıkış yapan “Yalancı” dizisi ekranlara veda ediyor. İşte Başrol Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin “Yalancı” dizisine vedası…

30.04.2018-13:21 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-14:16) Burçin Terzioğlu Yalancı Dizisine Veda Etti

Show Tv’de cuma akşamları sevenleriyle buluşan “Yalancı” dizisinin ekranlara erken vedası izleyicisini üzdü. Yalnızca on bölüm yayınlanan dizi, istediği çıkışı yakalayamayınca ekranlara erken veda etmek zorunda kaldı. Dizinin başrol oyuncularından Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci sosyal medya hesaplarından sevenlerine üzücü haberi paylaştı. Dizi Salı akşamı son bölümü yayınladı. 

TERZİOĞLU VE BADEMCİ’NİN DUYGUSAL VEDASI

Sosyal medya hesabından hikaye paylaşan Salih Bademci, rol arkadaşı Burçin Terzioğlunu etiketleyerek güzel sözlerde bulundu. Ünlü oyuncu, Terzioğlu’yla bir fotoğraf karesini yayınlarak altına “Tanıştığıma, çalıştığıma öyle memnunum ki” yazdı. 

Dizide Deniz karakterine hayat veren Burçin Terzioğlu da arkadaşı Bademci’yle olan başka bir fotoğrafı ekleyerek; “Çok sevmek, canım partnerim” diye not düştü. 

burçin

BURÇİN TERZİOĞLU’NDAN KADINA ŞİDDET MESAJI

Yetenekli ve güzel oyuncu Burçin Terzioğlu film setinden fotoğrafını paylaşarak, canlandırdığı Deniz karakteri hakkındaki hislerini takipçileriyle paylaştı. Terzioğlu; “Yolculuğumuz kısa sürmüş olsa da, gurur duyduğum bir projede, kadına şiddetin hiçbir şekline sessiz kalmayan savaşçı bir karakteri canlandırdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hoşça kal Deniz, hoşça kal YALANCI”.

Salı günü yayınlandığı son bölümüyle ekranlara veda eden Yalancı dizisinde ise, Deniz başından beri şüphe duyduğu Mehmet Emir’den somut deliller elde etmiştir. Mehmet Emir ise her şeyi geride bırakmayı seçerek yok olmayı seçmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal