Burak Sergen’in Aldatıldığını Kanıtlayan Görüntüler Ortaya Çıktı

Bir süre önce rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Burak Sergen, 4 ay önce eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldığı iddia edilmişti. İddiaları reddeden Nihan Ünsal’ın, ihanet görüntüleri ortaya çıktı.

13.02.2019-12:28 - (Son Güncelleme: 06.10.2021-12:45)

Sadakat dizisiyle adından sık sık söz ettiren ve geçtiğimiz sezon koronavirüse yakalanıp, uzun süre tedavi gören başarılı oyuncu Burak Sergen, 4 ay önce eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldığı iddia edilmişti. Aldatma söylentilerini reddeden Nihan Ünsalın’ın, kaçamak gecesinin fotoğrafları ortaya çıktı. 

BURAK SERGEN’İN ALDATILDIĞI GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Reyting rekorları kıran, yayınlandığı akşam herkesi televizyon karşısına kilitleyen Sadakatsiz dizisinin sevilen oyuncusu Burak Sergen, 4 ay önce evlendiği Nihan Ünsal tarafından aldatıldı. Aldatma haberlerinin ortaya çıkması üzerine iddiaları reddeden Nihan Ünsal, basına sızan kaçamak gecesi görüntüleri ile ihaneti kabullendi. 

Burak Sergen'in ihanete uğradığı görüntüler

İHANET GECESİNİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Dizi çekimleri sırasında koronavirüs salgınına yakalanan ve zor bir tedavi süreci geçiren Burak Sergen’i, o dönem eşi Nihan Ünsal hiç yalnız bırakmadı. Sergen’in tekrar setlere dönmesi sonrası eşinin hareketlerinden şüphelenmesi üzerine, ikilinin arasın bozuldu. İhanet iddialarını kabul etmeyen Nihan Ünsal’ın, İzmirli Özer Kocer ile yasak aşk yaşadığı görüntüler ortaya çıktı. Günaydın'ın özel haberine göre, çıkan haberlerin ardından Nihan Ünsal ve Özer Kocer'in el ele çekilen fotoğrafı ortaya çıktı. Nihan ve Özer ikilisi, Florya'daki bir alışveriş merkezine el ele girdi. Çift ardından da gittikleri mekanda samimi şekilde görüntülendi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal