Burak Özçivit'in Sosyal Medyada Aldığı Yorumlar Fahriye Evcen'i Kızdıracak

Dünyaca ünlü modellerden sosyal medyada yorum alan Burak Özçivit, bu kez de Amerika'lı ünlü spor hacasından beğeni aldı.

23.05.2018-09:38 - (Son Güncelleme: 23.05.2018-09:39) Burak Özçivit'in Sosyal Medyada Aldığı Yorumlar Fahriye Evcen'i Kızdıracak

Dünyaca ünlü modellerden sosyal medyada yorum alan Burak Özçivit, bu kez de Amerika'lı ünlü spor hacasından beğeni aldı.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ile 2017 yılında nikah masasına oturan Burak Özçivit yakışıklılığıyla sosyal medyanın ilgi odağı haline geldi.

Oynadığı dizilerle dünyanın her yerinde hayran kitlesine sahip olan yakışıklı oyuncu sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaştı. Özçivit'in fotoğrafına binlerce beğeni ve yorum gelirken bir takipçisinin yorumu dikkat çekti.

Özçivit'in fotoğrafına beğenme simgeleri koyan kadının Amerikalı ünlü spor hocası Coachsapna olduğu öğrenildi.



İRANLI MODELİN YORUMU ARALARINI AÇTI

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıl İranlı model Mahlagha Jaberi'den, bir fotoğrafına, "yakışıklı" diye yorum almıştı. Bunun üzerine eşi Fahriye Evcen ile tartıştığı olayın ardından İranlı modeli sosyal medya hesabından engellediği iddia edildi.

RUS MODELİ ENGELLEDİ

Daha sonra Rus model Victoria Bonya da, Burak Özçivit'in fotoğraflarına yorum yapmaya başlamıştı. Gelen yorumların artması üzerine Özçivit, Rus modeli de engellemişti.

ÖZÇİVİT'İN SOSYAL MEDYA TEMİZLİĞİ

Sosyal Medyada en fazla takipçisiye sahip ünlü isimler arasında ilk sırayı alan Özçivit geçtiğimiz ay sosyal medya hesabında büyük bir temizlik yaparak eşi Fahriyeyle olan bir kaç fotoğrafı hariç tüm fotoğraflarını silmişti.


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal