Kuruluş Osman’ın Başrolü Burak Özçivit Hakkında Hapis Cezası: Ünlü Oyuncu Hakim Karşısına Çıktı!

ATV’de yayınlanan ve reyting rekorları kıran Kuruluş Osman dizisinde başrol olan Burak Özçivit’ini set çalışanları ile tartıştığı iddia edilmişti. Yargıya taşınan olayda Özçivit hakkında 4 yıl hapis talep edildi.

11.01.2019-14:07 - (Son Güncelleme: 21.12.2021-17:03)

Genç kızların sevgilisi, rol aldığı her projede dikkatleri üzerine çeken Burak Özçivit, Kuruluş Osman setinde, set ekibiyle tartıştığı iddia edilerek, şikayet edilmişti. Set çalışanlarının şikayeti üzerine savcılığa giderek ifade veren Özçivit, hakkında iddia edilenlerin yalan olduğunu belirtmişti. Son olarak Burak Özçivit hakkında 'zincirleme şekilde alenen hakaret' suçundan 4 yıl 1 aya kadar hapsi talebiyle dava açıldı.

BURAK ÖVÇİVİT HAKKINDA 4 YIL HAPİS İSTENDİ

Beykoz’da çekimleri devam ederken set ekibinden 4 kişiye küfür içerikli ağır sözler söylediği iddia edilen Burak Özçivit, çalışanlar tarafından şikayet edilmişti. Şikayetler üzerine açılan hakaret davasında Burak Özçivit hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

TANIKLAR KÜFÜRÜ DOĞRULADI

Olayla ilgili soruşturma yapan Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı iddianameyi hazırladı. Açıklanan iddianamede ,Beykoz Riva’da çekimleri yapılan Kuruluş Osman dizisinde müştekiler M.B.K., O.Ş. ve A.Ö.’nün kamera asistanı, diğer müşteki T.A.’nın ise görüntü yönetmeni olarak görev yaptığı anlatıldı.

Onun sette yaşanan olayların yer aldığı iddianamede Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit’in, kendi çadırından çıkarak çalışanlara yönelik küfür ve hakaret içeren sözler söylediği belirtildi. Müşteki tarafın sunduğu tanıkların alınan beyanlarında bu olayı doğruladıkları kaydedildi.

burak özçivit kuruluş osman

BURAK ÖZÇİVİT HAKARETTEN CEZALANDIRILDI

Daha önce ifade vermek için savcılığa çağrılan ve olaya dair ifade veren Özçivit, yaşanan olayların gerçeği yansıtmadığını belirtmişti. Burak Özçivit’in üzerine atılı suçu işlediğine dair yeterli şüphenin oluştuğunun vurgulandığı iddianamede, dosyanın suçun uzlaştırma kapsamında olması sebebiyle uzlaştırmacıya gönderildiği ancak uzlaştırmacı raporuna göre uzlaşma önerisinin olumsuz sonuçlandığı aktarıldı.

İddianamede, Burak Özçivit’in "zincirleme şekilde alenen hakaret" suçundan 3 aydan 15 günden 4 yıl 1 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi. İddianame gönderildiği Beykoz 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. 

BURAK ÖZÇİVİT AVUKATIYLA MAHKEMEYE GİTTİ

Rol aldığı dizi Kuruluş Osman’da set çalışanlarına hakaret ettiği gerekçesiyle dava açılan Burak Özçivit, Beykoz 3.Asliye Ceza Mahkemesi’nde duruşmaya gitti. Özçivit’in, ‘’zincirleme şekilde alenen hakaret’’ suçundan yargılanmasına başlandı. Ünlü oyuncu avukatı ile katıldığı duruşmada, kendisine hakaret ettiği iddia edilen müşteki Okan Ş., Mehmet Burak K. ve Atakan Ö. De duruşmada hazır bulundu. Ünlü oyuncu Burak Özçivit’in de hazır bulunduğu duruşmaya, basın mensupları alınmadı. Duruşmaya sanık Özçivit’in savunmasıyla devam edileceği öğrenildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal