Bülent Ersoy'dan Kerimcan Durmaz Açıklaması

Uçakta paylaştığı müstehcen video ile bir anda gündem olan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a Demet Akalın'dan sonra Bülent Ersoy'dan da tepki geldi.

01.05.2019-10:16 - (Son Güncelleme: 01.05.2019-10:13)

Sosyal medyada paylaştığı videolar ile tanınan ve daha sonra DJ'lik yapmaya başlayan Kerimcan Durmaz, uçakta kendisine ait olduğu iddia edilen müstehcen video ile gündeme bomba gibi düştü.

Uçakta paylaştığı video ile eleştiri oklarının hedefi haline gelen Kerimcan Durmaz, sanat dünyasından da birçok eleştiri aldı.

'ÇOK BÜYÜK BİR HATA BU'

Bülent Ersoy, Kerimcan Durmaz hakkında sert açıklamalarda bulundu. Ersoy, 'Ahlak ve edep benim için her şeyden önde gelir. O olduğu ispatlanana kadar ona (Kerimcan Durmaz) inanmakla mükellefim. Normal bir insan bunu yapabilir mi? Çok büyük bir hata bu.' dedi.

DEMET AKALIN DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Akalın, 'Uçağın tuvaletinde böyle çirkin bir görüntüye imza atan insanı, evli barklı çoluklu biri olarak ben neyini savunayım? Ben mi git ona yap dedim. Ben Kerimcan'a söyleyeceğimi söyledim. Kimse seni bitiremedi sen kendini bitireceksin Kerimcan dedim.

Hepimiz genç olduk ve hatalar yaptık. Artık bu onun başına gelen kaçıncı olay. Bu olay kabul edilemez. Sen bir şöhreti taşıdıysan bu kadarını yapamazsın yok böyle bir dünya. Ben pilates yaparken resmimi çekemiyorum ya. Anadan üryan fotoğrafınızı telefonunda bile bulunduramazsın.' demişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal