Bülent Ersoy Sahneye Çıkan Kadın Hayranına Mikrofonla Vurdu

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, sahne aldığı mekanda şarkı söylerken sahneye fırlayıp kolunu çeken kadın hayranına mikrofonla vurarak yanından uzaklaştırdı. O anlar kameralara yansıdı. Bülent Ersoy'dan olaya ilişkin açıklama geldi.

25.03.2019-12:29 - (Son Güncelleme: 25.03.2019-13:26)

Ünlü sanatçı Diva Bülent Ersoy, geçtiğimiz akşam bir mekanda sahne aldı. Ersoy, şarkısını seslendirdiği esnada sahneye çıkan ve kolunu çekiştiren kadın hayranına mikrofonla vurdu.

KADIN HAYRANINA MİKROFONLA VURDU

Bülent Ersoy, sahne aldığı mekanda beklenmedik bir harekette bulundu. Kadın hayranına mikrofonla vuran Ersoy'un hareketi şaşkınlık yarattı.

Ersoy, Aldırma Gönül şarkısını söylerken bir anda öksürük krizi tuttu ve su istedi. Su içemeden bir anda şarkıya girmek durumunda kalan Ersoy, beklenmedik bir harekette bulundu. Ersoy'un kadın hayranı bir anda sahneye fırladı ve kolunu çekiştirdi. İlk tepki göstermeyen Diva, hayranının kolunu bir kez daha çekmesiyle şaşkınlık yaratan harekete imzasını attı.

KEMARALARA YANSIDI

Kadın hayranına kızan Bülent Ersoy, onu yanından uzaklaştırmak için mikrofonla vurdu. Ersoy'un o hareketi kameralara yansıdı.

BÜLENT ERSOY'DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Diva Bülent Ersoy, 2. Sayfa programına telefonla bağlanıp açıklamalarda bulundu. Ersoy, 'Kadını nasıl kibarca geri çevirebilirdim. Bunlar olacak şey değil. İnsanlar önce kendisini oraya koyacak. Orada o kadın bıçak falan çıkarabilirdi. Orada birebir karşı karşıyasınız orada ne yapacağı meçhul.

'KADIN SARHOŞMUŞ'

Ben indikten sonra 'kimdir bu kadın çağırın' dedim. Çok sert görünürüm ama yüreğim yufkadır. Kadın o kadar sarhoşmuş ki yerlere düşmüş. Kadını eşi falan alıp götürmüşler zaten. Yoksa kimsenin şahsına münhasır bir şeyde bulunmam. Can acıtma gibi duygular yoktur benim gönlümde.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal