Bülent Ersoy, Nişanlı Hayranına Göz Koydu

Harbiye Açıkhava'da sahne alan Bülent Ersoy, izleyiciler arasında yer alan nişanlı bir hayranına esprili bir dille takıldı. Ersoy'un nişanlı hayranına söylediği sözler konsere damga vurdu.

29.08.2019-14:24 - (Son Güncelleme: 29.08.2019-17:22) Bülent Ersoy, Nişanlı Hayranına Göz Koydu

Harbiye Açıkhava'da konser veren Bülent Ersoy, seyirciler arasında bulunan nişanlı hayranına söylediği sözlerle şaşkınlık yarattı. Ünlü sanatçı, hayranına "Sana oğlum demeyeyim de lazım olursun" diyerek takıldı.

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde Harbiye Açıkhava'da sahne aldı. Güçlü sesiyle seyircisini büyüleyen Ersoy, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Şarkı aralarında izleyicisiyle sohbet eden sanatçı, nişanlı hayranına esprili bir dille takıldı. Seyircisini kahkahaya boğan Ersoy, nişanlı hayranına şunları söyledi: Şu çocuk kim şu? 2'nci sıradaki. Sen oğlum. Ay dur oğlum demeyeyim lazım olur. Kim o yanındaki senin? Nişanlın mı? S... et boşver, önemli değil. Evladım sen onu da al.

'SAHNE KOSTÜMÜ İÇİN 2O KİŞİ ÇALIŞTI'

Ersoy, güçlü sesi ve esprileriyle olduğu gibi sahne kostümüyle de çok konuşuldu. Diva, sahneye Semih Doğruer imzalı 20 kiloluk beyaz tuvalet ile çıktı. 220 metre tül kullanılarak dikilen kostümün 20 kişi tarafından 40 günde hazırlandığı öğrenildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal