Buket Aydın Kovuldu mu? İlk Açıklama Geldi

Buket Aydın, Kanal D'deki işine son verildiği haberleri ile yeniden gündeme geldi. Buket Aydın, kovuldu haberlerinin ardından açıklamada bulundu.

27.04.2019-09:03 - (Son Güncelleme: 27.04.2019-21:38)

Kanal D Ana Haber spikeri Buket Aydın, geçtiğimiz hafta Kanal D'den kovulduğu ve Demirören Medya Grubu ile ilişkisinin tamamen kesildiğine dair haberlerle gündeme geldi.

Ünlü sunucu Buket Aydın'ın 31 Mart Yerel Seçimlerinde Kılıçdaroğlu'nun 'İzmir'i alacağız, Ankara'yı da alacağız, İstanbul'u da alacağız' sözlerine güldüğü gerekçesiyle Demirören Medya grubundan kovulduğu iddia edilmişti.

Kanal D resmi internet hesabından bir açıklama yayınlamış ve Buket Aydın'ın işine devam ettiğini açıklamıştı. Kanal D'den gelen açıklamada 'Bugün bazı internet sitelerinde Kanal D Haber Başkanı ve sunucusu Buket Aydın'ın görevinden alındığına dair iddialar yer almıştır. Bu iddialar gerçek dışıdır. Buket Aydın görevine devam etmektedir. Bu haberleri yapanlarla ilgili hukuki süreç uygulanacaktır.' ifadelerine yer verilmişti.

BUKET AYDIN KOVULDU MU?

Kanal D'den kovulduğu haberlerinin yalanlanmasının ardından Buket Aydın, yeniden kovulduğu iddiaları ile gündeme geldi. İddialara göre Kanal D Haber Dairesi Başkanı Buket Aydın'ın görevine son verildiği öne sürüldü.

Ortaya atılan iddiaların ardından geçtiğimiz akşam ana haber bültenini sunmak için CNN Türk'ün haber sunucusu Semiha Şahin çıktı.

BUKET AYDIN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Buket Aydın hakknıda çıkan haberlerini kesin bir dille yalanla. Buket Aydın, izne ayrıldığını ve görevine devam edeceğini söyledi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal