Britney Spears, Rehabilitasyon Merkezine Yatırıldı

Ünlü şarkıcı Britney Spears, bir dönem yaşadığı buhranlı dönemlerine döndü. Dünyaca ünlü yıldız Britney Spears rehabilitasyon merkezinde tedavi altına alındı.

04.04.2019-17:53 - (Son Güncelleme: 04.04.2019-17:53) Britney Spears, Rehabilitasyon Merkezine Yatırıldı

Britney Spears, 2007 yılında evliliğini bitirmesinin ardından psikolojik sorunlar yaşamaya başladı ve tedavi gördü. Ünlü şarkıcının yeniden rehabilitasyon merkezine yatırıldığı öğrenildi.

Dünyaca ünlü yıldız Britney Spears, Kevin Federline'den 2007 yılında boşandı. 2 çocuğunun babasından boşanan Spear, olaylı boşanma süreciyle birlikte zor günler geçirdi. Ünlü şarkıcı o dönem bunalıma girerek çok fazla alkol tüketimine başladı ve gece hayatının bir numaralı isimlerinden oldu.

Britney Spears, 2007 yılında eski eşi ve 2 çocuğunun babası Kevin Federline'dan olaylı bir şekilde boşanmış ve zor günler geçirmişti. Genç şarkıcı bunalıma girerek, alkole başlamış ve gece hayatına takılmıştı. Bu nedenle mahkeme 2 çocuğunu babaları Kevin Federline'e vermişti. Teyzesi Covington da kansere yenik düşünce Spears, rehabilitasyon tedavisine başlamıştı ve bu süreçte saçlarını kazıtmıştı.

Britney Spears'ın alkole başlaması sonucunda mahkeme 2 çocuğunun da velayetini babaya vermişti. Zorlu süreçte teyzesini kaybeden ünlü şarkıcı olanlara dayanamadı ve rehabilitasyon merkezinde tedavi altına alınmıştı.

Britney Spears, psikoloji bozulduktan sonra tedavi görürken saçlarını da kazıtmıştı.

30 GÜN TEDAVİ GÖRECEK

Yabancı basında yer alan haberlere göre Britney Spears, ABD'de bulunan bir rehabilitasyon merkezinde 30 gün boyunca tedavi görecek.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal