Ivana Sert Geceyi Hastanede Geçirdi: Nefes Almakta Güçlük Çekiyorum

Türkiye’ye gelen ve kısa sürede büyük bir üne kavuşan Ivana Sert, özellikle düzgün fiziği ve tarzıyla magazinin ilgi odağı. Sert, geçen gece nefes darlığı sebebiyle apar topar hastaneye kaldırıldı.

07.06.2019-10:02 - (Son Güncelleme: 09.11.2021-18:07) Ivana Sert Geceyi Hastanede Geçirdi: Nefes Almakta Güçlük Çekiyorum

Türkiye’ye gelen ve kısa sürede büyük bir üne kavuşan Ivana Sert, özellikle düzgün fiziği ve tarzıyla magazinin ilgi odağı. Sert, geçen gece nefes darlığı sebebiyle apar topar hastaneye kaldırıldı. 

Bir süre ülkemizde modellik yapan ve kısa süre sonra moda programlarının vazgeçilmez ismi olan Ivana Sert, nefes darlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

IVANA SERT NEFES DARLIĞI İLE HASTANEYE GİTTİ VİRÜSE YAKALANDIĞINI ÖĞRENDİ

Kusursuz fiziği ve tarzıyla her zaman dikkatleri üzerine çeken Ivana Sert, geçen akşam apar topar hastaneye kaldırıldı. Nefes darlığı çektiği için hastaneye giden Sert, koronavirüse yakalandığını öğrendi. Sert, bütün geceyi hastanede gözetim altında geçerdi. 

APAR TOPAR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan ve yüksek takipçi sayısına sahip olan Ivana Sert, ilk olarak İşte Beni Stilim programda jüri üyeliği yapmış ve kısa sürede samimi tavırları ile büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştu. Sık sık düzenli spor yapması ve sağlıklı beslenmesi ile gündeme gelen Sert, geçen akşam nefes problemi yüzünden hastaneye gitti ve koronavirüs olduğunu öğrendi. 

Ivana Sert koronavirüse yakalandı

SAĞLIK DURUMUNU SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Oldukça fit bir görünüme sahip olan, sağlığına dikkat eden Sert'ten kötü haber geldi. Nefes almakta güçlük çelmesi ile hastaneye giden Sert, test yaptırdı. Koronavirüs testi pozitif çıkan Ivana Sert, büyük şaşkınlık yaşarken geceyi hastanede geçirerek, tedavi altına alındı.

IVANA SERT KİMDİR?

Kusursuz fiziği dikkatleri üzerine çeken Ivana sert, Sırp modacı ve şarkıcıdır. Ülkemize geçtiğimiz yıllarda gelen ve moda alanında adını duyuran Sert, kısa bir süre sonra büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Özel hayatıyla sıkça merak uyandıran ünlü modacı Ivana Sert, 1.67 boyunda ve 54 kilodur. Yıllardır fit görünümünden ödün vermeyen ünlü güzel, sempatik Türçe'siyle de gönülleri fethediyor. Ahmet Kaya'nın şarkısını söylediği için eleştirilen Ivana Sert, Tarhan Telli ile ayrıldı. Ivana Sert, Belgrad güzeli seçilmiştir. Ivana sert, 200 yılında Türkiye'ye yerleşti. Ivana Sert'in Yurdal Sert ile olan evliliğinden Kayon Ateş adından bir oğlu var. Ünlü çift 2013 yılında boşandı. 2010 yılında "Bugün Ne Giysem" yarışmasında jüri üyesi olarak yer aldı. Sert, 2015 yılında tv8'de yayınlanan "Bu Tarz Benim" adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal