Bizim Hikaye'nin Son Bölümü Olan 28. Bölümde Neler Yaşandı?

Bizim Hikaye son bölümde neler yaşandı? Bizim Hikaye dizisi son bölümde neler yaşandı? Bizim Hikaye 28. bölümde neler yaşandı? Bizim Hikaye dizisi 28. son bölümde neler yaşandı? Bizim Hikaye 28. son bölüme dair merak edilenler haberimizin detayında...

06.04.2018-11:50 - (Son Güncelleme: 06.04.2018-12:59) Bizim Hikaye'nin Son Bölümü Olan 28. Bölümde Neler Yaşandı?

Bizim Hikaye son bölümde neler yaşandı? Bizim Hikaye dizisi son bölümde neler yaşandı? Bizim Hikaye 28. bölümde neler yaşandı? Bizim Hikaye dizisi 28. son bölümde neler yaşandı? Bizim Hikaye 28. son bölüme dair merak edilenler haberimizde...

Fox TV'nin sevilen dizilerinden olan başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan gibi ünlü isimlerin yer aldığı Bizim Hikaye'nin 28. son bölümü ardından 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

BİZİM HİKAYE 28. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

 

Zeynep'in ortadan kaybolması herkesi çok meraklandırır. Kaçırıldığının ortaya çıkması herkesin kafasını daha da karıştırır. Barış içinde bulunduğu durumu kardeşinin kaçırılması olayında yaşadıklarını hatırlatır ve Filiz ile duygusal olarak birbirlerine destek olurlar.

Öte yandan Zeynep'i elmasların yerini öğrenmek için kaçıran Ömer'in küçük kız ile aralarında bir bağ oluşur. Peki bu bağ Ömer'i insafa getirecek midir?

Fikri, Şükran'ın onu aldatmasının intikamını almaya çalışır fakay kendini yine onun peşinde bulur. Nişanı iptal olan Şeyma ise karalar bağlar. 

Şeyma'nın Fikri'den kurtulmasına sevinen Müjde'nin ise Rahmet ile arası açıktır.  

Bizim Hikaye 29. yeni bölümü ile 12 Nisan Perşembe akşamı saat 20:00'da Fox TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal