Bizim Hikaye Şükran'ın Geri Dönüşüyle Ortalık Karışıyor!

Fox TV'nin sevilen yapımlarından olan Bizim Hikaye'nin 27. bölüm fragmanı herkesin ağzını açık bıraktı. Yeni bölüm tanıtımında Fikri ve Şükran'ın boşanmasının ardından Şükran'ın geri dönüşü Fikri'nin aklını başından alıyor.

27.03.2018-14:16 - (Son Güncelleme: 27.03.2018-16:53) Bizim Hikaye Şükran'ın Geri Dönüşüyle Ortalık Karışıyor!

FOX TV’nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye’nin 27. bölüm 2. tanıtımı herkesi şaşkına uğrattı.

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz’in rol aldığı dizide, Fikri’nin Şükran’dan boşanması izleyenleri bir hayli rahatlatmıştı. Hastalıklardı, organ mafyasıydı derken bir sürü olaylar atlatan Fikri, boşandığı gibi Şeyma’ya koştu. Kendisiyle yakından ilgilenen ve ona istediği gibi rahat bir hayat sunan Şeyma’ya hayran olan Fikri, boşanma müjdesini verdi.



Şeyma’yla evlenmek isteyen Fikri’nin mutluluğu tanıtımdan anlaşılacağa göre yine kursağında kalacak. Yeni bölüm tanıtımında karşısında Şükran’ı gören Fikri’nin aklı başından gidiyor.

Çocuklarının annesi, Fikri’nin karısı Şükran’ın her istediğinde gelip gitmesine  artık izleyenlerin de tahammülü kalmadı. Olur olmaz zamanlarda ortaya çıkan Şükran’a hayli kızgın olan izleyiciler, sosyal medyadan yorum yağdırıyor.



Şükran’ın yeniden ortaya çıkmasından sonra durumla ilgili pek çok yorumda bulunan izleyenler “Bu Şükran da geliyor, sorun çıkarıyor sonra da basıp gidiyor!”, “Şükran gelmiş hiç gerekmediği yerde gelir zaten!”, “Şükran niye geldi yine!”, “Şükran artık hakikaten git!”, “Şükran yine geldi kesin ortalığı karıştıracak!”, “Bu Şükran gerçekten bir dizide olmaması gereken bir karakter!”, “Şükran’ın da hiç huyu suyu belli değil!” şeklinde ifadeler kullanıyorlar.

Şeyma ile evlilik hayalleri kuran Fikri, bakalım mutluluğa kavuşabilecek mi? Başka bir adamla kaçan Şükran, Fikri’yi rahat bırakacak mı hep birlikte izleyip göreceğiz ama anlaşılan o ki oratalık fena karışacak!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal