Bizim Hikaye Son Bölümü Olan 37. Bölümde Neler Yaşandı?

Bizim Hikaye son bölümde neler yaşandı? Bizim Hikaye dizisi son bölümde neler yaşandı? Bizim Hikaye 37. bölümde neler yaşandı? Bizim Hikaye dizisi 37. son bölümde neler yaşandı? Bizim Hikaye 37. son bölüme dair merak edilenler haberimizin detayında...

09.06.2018-13:59 - (Son Güncelleme: 09.06.2018-13:49) Bizim Hikaye Son Bölümü Olan 37. Bölümde Neler Yaşandı?

Bizim Hikaye son bölümde neler yaşandı? Bizim Hikaye dizisi son bölümde neler yaşandı? Bizim Hikaye 29. bölümde neler yaşandı? Bizim Hikaye dizisi 29. son bölümde neler yaşandı? Bizim Hikaye 29. son bölüme dair merak edilenler haberimizde...

Fox TV'nin sevilen dizilerinden olan başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan gibi ünlü isimlerin yer aldığı Bizim Hikaye'nin 29. son bölümünde neler yaşandı?

BİZİM HİKAYE 29. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Filiz'in üzerine atılan iftira sonrası Elibol ailesi ne yapacağını şaırır. Cemil ise Filiz'in içerisinde olduğu bu durumu kullanarak intikam almayı kafasına koymuştur.

Taşınmak üzere olan Şeyma herşeyi geride bıraktığı için çok üzgündür. Rahmet gelmeyince Müjde bu duruma çok içerlemiştir. Rahmet ve Fiko kalplerini kırdıkları Müjde ve Ayşe'nin gönlünü alabilmek için ortak hareket ederler.



Öte yandan Ömer hapisten çıkmanın yolunu bulur ve Zeynep'i alıp gitmek ister. Bu durum herkesi derinden etkilese de Zeynep'in gidişini kabul etmek zorunda kalırlar.

Barış, Filiz'i içinde bulunduğu durumdan kurtulak için babasından yardım ister. Ancak Servet'in başka planları vardır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal