Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Bizim Hikaye Fragman - 31. Bölüm - 2. Fragman

Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye dizisi 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye dizisi merakla beklenen 31. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. İşte, Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanıyla ilgili merak edilenler...

26.04.2018-08:46 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-08:37)
Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye dizisi 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye'nin merakla beklenen 31. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. İşte, Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanıyla ilgili merak edilenler...

Fox TV ekranlarında yayınlanan kısa sürede sevilen ve başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz'in yer aldığı başarılı dizi Bizim Hikaye'nin ilgiyle izlenen 30. son bölümünün ardından 31. yeni bölüm 2. fragmanı da ekranlara getirildi.

BİZİM HİKAYE 31. BÖLÜÖ 2. FRAGMANI
 
Bizim Hikaye dizisi 31. yeni bölüm 2. fragmanında; Fikret ve Ayşe'nin Cemil'e yaptıklarını onuşan Elibol ailesi kahkahalarına engel olamaz. Fizli, Cemil ile karşılaşır ve nasıl olduğunu sorar. Cemil, 'Filiz nasıl olayım ya... Nalları dikiyordum' diyerek izleyenleri güldürdü. 
 
Öte yandan Fikri, Şeyma ile arasını düzeltmek için çiçekçiden çiçek çalar ve ona sürpriz hazırlar. Fikri'nin Şeyma için hazırladığı romantik ambiyans yangın çıkması ile son bulur.
 
Bizim Hikaye dizisi 31. yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'da Fox TV'de...
 
Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;