Bizim Hikaye Dizisi 16 Mayıs'ta Final Yapacak

Fox TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye dizisi erken final kararı ile izleyenlerden tepki topladı. Bizim Hikaye dizisi Hazal Kaya'nın hamileliğinden dolayı 16 Mayıs'ta final yapacak.

06.05.2019-11:28 - (Son Güncelleme: 06.05.2019-12:23)

Fox TV ekranlarının en sevilen yapımlarından olan Bizim Hikaye dizisinin 30 Mayıs'ta final yapacağını duyurmuştu. Hazal Kaya'nın hamileliği nedeniyle final tarihi erkene çekilen Bizim Hikaye dizisinin hayranları tepki gösterdi.

Başrollerini Burak Deniz, Reha Özcan ve Hazal Kaya'nın rol aldığı Bizim Hikaye dizisi final hazırlıklarına başladı. Son bölümleri çekilen Bizim Hikaye dizisi için sürpriz bir karar alındı ve final tarihi değişti.

BİZİM HİKAYE FİNAL TARİHİ DEĞİŞTİ

Başrol oyuncusu Hazal Kaya'nın hamile olması nedeniyle Bizim Hikaye dizisinin final tarihinde değişikliğe gidildi. Bizim Hikaye dizisinin final tarihinin erkene çekilmesine izleyenler tepki gösterdi.

BİZİM HİKAYE 16 MAYIS'TA FİNAL YAPIYOR

Genç ve başarılı oyuncuları kadrosunda toplayan Bizim Hikaye dizisi 30 Mayıs'ta ekranlara veda etmek için hazırlıklarını sürdürürken yeni haber geldi. Bizim Hikaye dizisi Hazal Kaya'nın hamile olması nedeniyle 16 Mayıs'ta ekranlara veda edecek.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal