Bizim Hikaye Derin Kim? Daha Önce Nerede Oynadı? Bizim Hikaye Yeni Gelen Oyuncu

Bizim Hikaye Derin kim olduğunu ve en son nerede hangi karakterle oynadığını açıklarken Derin karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adını açıklayacağız.

11.10.2018-14:05 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-13:49) Bizim Hikaye Derin Kim? Daha Önce Nerede Oynadı? Bizim Hikaye Yeni Gelen Oyuncu

Bizim Hikaye Derin kim olduğunu ve en son nerede hangi karakterle oynadığını açıklarken Derin karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adını açıklayacağız.

Bizim Hikaye Derin Kimdir? Nasıl Bir Karakter İzleyeceğiz?

Bizim hikayede dizisinde bildiğiniz üzere Filiz tam ceza evinden çıkıp kurtulacağım dediği sırada Savaş’ın babası tarafından kurulan kusursuz plan yüzünden uyuşturucu ticareti yapmak suçundan üzerinde kuvvetli şüphe olduğu gerekçesi ile Filiz tutuklu yargılanır. Filiz ise daha ne olduğunu anlamadan ceza evi nakil aracına binerken bir avukatın gelip Savaş’ın yanına gelip Savaş benim kocam demesi ile her şey Filiz’in gözünde allak bullak olur.

Filiz neye ve kime inanacağını ve çocukları kime emanet edeceğini bilemeden asker eşiliğinde ceza evine gider. Filiz Ceza evinde kendisine hem iyi hem de kötü arkadaşlıklar edinir. Filiz’in edindiği en iyi arkadaşı Adanalı Çiçek olur. Ceza evinden çıktıktan sonra Filiz çiçek ile bağını koparmayacak.

hazal adıyaman ile ilgili görsel sonucu

Diğer yandan ise Filiz’in kardeşleri de boş durmayacak ve Derin dizinin kadrosuna Filiz’in kardeşi Rahmet üniversite de Derin ile karşılaşacak. Bakalım aralarında neler yaşanacak bekleyip hep birlikte göreceğiz.

Bizim Hikaye Derin’in Gerçek Adı Ve Daha Önce Oynadığı Diziler

Derin’in gerçek adı Hazal Adıyaman. 1994 yılı da İstanbul da dünyaya gelen güzel oyuncu yay burcudur. Uğur Akademik lisesinden mezun olduktan sonra oyunculuk üzerine eğitim alarak bu sektöre 2013 yılında “aşkın bedeli” adlı dizide seyirci karşısına çıkmıştır. 2014 yılında Bir Yusuf Masalı Kiraz Mevsimi 2016 yılında Hanım Köylü dizilerde rol alarak adından sıkça söz ettirmiştir.

En son yıldızının parlamasına en büyük katkıyı 2016 yılında yayınlanan Kalbimdeki Deniz dizisinde Ece rolü ile oldukça beğeni toplamayı başarmıştı. Kalbimdeki Deniz dizisinin aniden final kararı alması ile gözler Hazal Adıyaman’ın üzerinde ve yeni projesinde olmuştu. Nihayet güzel oyuncuyu Bizim Hikaye Derin olarak izleyeceğiz. 

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal