Bizim Hikaye Çiçek Kim? (Filiz’in Arkadaşı) Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Bizim Hikaye Çiçek kimdir sorusunun cevabını Bizim Hikaye Çiçek’in gerçek adı ne sorularının cevapları yazımızda sizlerle.

11.10.2018-14:27 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-14:21) Bizim Hikaye Çiçek Kim? (Filiz’in Arkadaşı) Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Bizim Hikaye Çiçek kimdir sorusunun cevabını Bizim Hikaye Çiçek’in gerçek adı ne sorularının cevapları yazımızda sizlerle.

Bizim Hikaye Çiçek Kim? Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Rol Aldı?

FoxTv’nin en sevilen dizilerin başında gelen Bizim Hikaye dizisi yeni sezonda sürpriz oyuncuları kadrosuna dahil etti. Yeni sezonda diziye dahil olan Çiçek kim derseniz, Çiçek’in hapisteki en yakın arkadaşıdır. Adanalı olan Çiçek, kocasını bıçaklamış ve bu nedenle hapistedir. Erkeklere güveni sıfır olan Çiçek, Filiz’in hapisteki zor günlerine alışmasına destek olmuştur. Peki Çiçek’in gerçek adı ne derseniz, oyuncu aslında geçtiğimiz sezonda da Fox Tvde yer aldı. Salı günlerinin reyting rekortmeni dizisi Kadın dizisinde Arif’in eski sevgilisi olan Berşan karakteri ile büyük beğeni almıştı.

Çiçek’in gerçek adı Sahra Şaş. 

Son olarak Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Kadın dizisinde Berşan karakterine hayat veren isim Sahra Şaş. 1994 senesinde güzel şehir İstanbul’da dünyaya gözlerini açan oyuncu, 2013 senesinde kamera karşısına çıkmıştır.

Oyunculuk konusunda eğitim alan güzel oyuncu, daha önce de pek çok iddialı yapımda yer almıştır. İlk olarak Tatar Ramazan adlı dizi ile sektöre adım atan oyuncu büyük beğeni almayı başarmıştır. Aşkın Dili Yok, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Adını Kalbime Yazdım adlı yapımlarda yer alan güzel oyuncu Çoban Yıldızı adlı dizide baş rolde oynamıştır.

Ä°lgili resim

Kadın dizisinde önemli bir karaktere hayat verecek olan Sahra Şaş, yine oyunculuğu ile adından söz ettirecek bir isim. Hayata daha feminist bakmayı sağlayan, kadının isteyince neleri başaracağını gösteren dizide rol alması Sahra Şaş’ı oldukça mutlu etmiş zira kendisi de bu konuda kadına değer veren pek çok paylaşımı sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşmıştır. 

Çoban Yıldızı adlı dizide Rüveyda Zahir karakteri ile büyük beğeni alan oyuncu Martı adlı sinema filminde Mediha karakteri ile oyunculuğundan söz ettirmeyi başarmıştır. Kadın dizisinde Arif’in eskiden gönlünü verdiği ama paraya kanıp başka biriyle evlenen sonra da geri dönen Berşan karakterine hayat vermiştir.Arif’in gönlüne tekrar girebilmek için çaba sarf etse de Arif artık kesin olarak onu gönlünden de gözünden de çıkarmıştır.  Bizim Hikaye dizisinde kimi canlandıracağı ise şu an için netlik kazanmadı.

Sahra Şaş Yaşı-Boyu-Kilosu-Sevgilisi

Güzelliği ile olduğu kadar oyunculuğu ile de büyük beğeni alan Sahra Şaş, 24 yaşındadır. Aslen nereli olduğu hakkında arama motorlarında sıkça sorulduğu için bizler de sizler için araştırdık.  Güzel oyuncu İstanbul doğumlu ve Kürt kökenlidir.

Boyu 1,65 cm dir. Kilosu ise 54 kg olan oyuncu akrep burcudur. Oyuncu hakkında merak edilen bir diğer soru ise Sahra Şaş’ın sevgilisi kim sorusu olmuş ancak oyuncunun özel hayatına dair yeterli bilgiler bulunmadığı için bu konuda da kesin bilgi vermemiz söz konusu değil. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal