Birol Güven'den Ev Yapımı Dizi Geliyor

Yapımcı ve senarist Birol Güven'den yeni bir dizi müjdesi geldi. Güven, coronavirüs kapsamında tüm oyuncuların evden çekim yapacağı "Ev Hali" adlı dizinin çalışmalarına başladı.

02.04.2020-17:22 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-17:19) Birol Güven'den Ev Yapımı Dizi Geliyor

Ünlü senarist Birol Güven oyuncuların kendi evlerinde kendi imkanları ile çekim yapacağı "Ev Hali" adlı dizisi haftaya izleyicisi ile buluşacak.

Yeni projesinin müjdesini veren Birol Güven, geleceğe çok kafa yorduğunu söyleyerek, şunları dile getirdi; Çok uzun süredir bir şey söylüyordum, kendi çocuklarıma ya da tanıdığım herkese ve daha genç arkadaşlara, bundan sonra dünyada sadece bir tane beceriye ihtiyacımız var. Yani lider beceri olarak, adapte olabilme yeteneği... Dünyada en güçlüler, ’En'ler’ değil, en çok adapte olabilenler hayatta kalıyor. Biz de şimdi çok büyük ve özel günler yaşıyoruz. Buna adapte olmak zorundayız. Üretimimizi durduramayız. Üretimini durduran insanlar yaşayamaz, hayatta kalamaz. Biz de adapte olduk, olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da inşallah, ömrümüz ne kadarsa hep adapte olarak yaşamaya devam edeceğiz.

"HERKES ÇALIŞMAK İSTİYOR"

Son dönemdeki şartlar nedeniyle herkesin evden çekim yapma isteği olduğunu ifade eden Güven, şu bilgileri kaydetti: "Herkes çalışmak ve içerik üretmek istiyor aslında. Çünkü insanların içeriğe ihtiyacı var. İnsanlara ’Evde kal’ deyip içerik sunmazsak da onları çok büyük bir cezaya mahkum etmiş oluruz. Bu insanlar evde ne yapacak? Dolayısıyla bizim üzerimizde bir görevdir bu. Ama dışarı çıkamayız, çünkü bir salgın hastalık var. Şöyle bir durum oldu, herkes bir şey çekmek, çalışmak istiyor ama evden çıkmak istemiyor. O zaman biz de kendi mesleğimizi dijitalize etmek zorunda olduğumuzu anladık. ’Acaba evden online olarak yapabilir miyiz?’ dedik. Çünkü oyuncularımız hem oyunculuk biliyor hem de bir çekim yapma yetenekleri var. Bu, YouTube’un sağladığı bir şey aslında. İnsanlar eğlenirken çekim yapmayı da öğrendi. Ben bir senaryo yazdım ve bu oyuncu arkadaşlarımız, çekim yapma yeteneklerini de kullanarak, tabii burada senaryo önemli, onların kendi gerçekliğinden hareket bir senaryo yazdım herkes kendi sahnesini kendi evinde çekiyor."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal