Bircan Bali'nin Fotoğrafları Sızdı Canlı Yayında Öfke Kustu!

Söylemezsem Olmaz programının ünlü sunucusu Bircan Bali, sevgilisi ile olan samimi görüntüleri basına sızdıran kişiyi dava edeceğini söyledi.,

19.10.2018-11:12 - (Son Güncelleme: 19.10.2018-11:02)

Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programının sunucularındna olan Bircan Bali'nin sevgilisi ile olan samimi fotoğrafları basına sızdırıldı. Sevgilisi ile ayrıldığını dile getiren Bali, canlı yayında öfkesini kustu.

'BEKAR İNSANLARIN İLİŞKİ YAŞAMASINDAN HABER ÇIKMAZ'

Bircan Bali, görüntülerini sızdıran kişiyi dava edeceğini söyleyerek, 'Mayıs ayında 5 yıllık evliliğim bitirdim, bekarım. Benimle ilgili haber çıkarılan kişiyle ilk yemeği temmuz ayında yedim. İki bekar insanın ilişki yaşamasından haber çıkar mı? Çıkmaz.

Haber yapmak için ya Bircan'a evli diyelim ya da diğerine evli diyelim. Ben kınadığım hiçbir şeyi yapmam. Hayatım boyunca bana iftira atanları Allah'a havale ettim ama bu sefer hukuki yollara başvuracağım.

'BENİMLE EVLİYKEN BÖYLE BİR ŞEY YAPMADIĞINI BİLİYORUM'

Yollarımızı ayırdık, başaramadık. Şenol'dan sonra bu ilişkimde dostça bitti. Eski eşim Şenol İpek benimle konuşarak 'Sonuna kadar senin arkandayım, benimle evliyken böyle bir şey yapmadığını biliyorum' dedi. Allah razı olsun. Ben de ona nişanlısıyla mutluluklar dilerim.' ifadelerini kullandı.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal