Bir Zamanlar Çukurova Demir Kim? Demir’in Gerçek Adı Ne? Nereli?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde kilit karakterlerden olan Demir hakkında merak edilen tüm detaylar bu sayfada sizlerle.

23.10.2018-14:59 - (Son Güncelleme: 23.10.2018-14:52) Bir Zamanlar Çukurova Demir Kim? Demir’in Gerçek Adı Ne? Nereli?

 Bir Zamanlar Çukurova dizisinde kilit karakterlerden olan Demir hakkında merak edilen tüm detaylar bu sayfada sizlerle.

Bir Zamanlar Çukurova Demir Kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Demir’in Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Atv ekranlarının bu sezona damgasını vuran dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir, çiftliğin sahibidir. Oldukça zengin olan Demir daha önce Filiz ile evlenmiş ancak çocuğu olmayınca ayrılmıştır.

Sürekli yurt dışında işleri olan Demir bir gün konağa gelen ve kendini Yılmaz’ın kardeşi olarak tanıtmak zorunda kalan Züleyha’ya daha ilk görüşte aşık olur. Züleyha’yı elde etmek için elinden geleni yapan Demir sonunda onu evlenmeye ikna eder. sert bir mizaca sahip olan Demir, Züleyha hata yaptıkça hatasını telafi edip sonra da onu korkutmaktadır.

Züleyha’nın bebeğini kendinden zanneden Demir bakalım o gerçeği öğrendiğini ne yapacak? Bunu hep birlikte izleyip göreceğiz. Sizce Demir’in tepkisi bu konuda ne olur? Yorumlarınız yorum ekle kısmında bizlerle paylaşırsanız seviniriz.

Bir Zamanlar Çukurova Demir’in gerçek adı Murat Ünalmış.

1981 yılında Kayseri’de dünyaya gelmiş olan Ünalmış ortaokulda basketbol oynamadaki başarısıyla dikkatleri üzerine çekince Fenerbahçe’den gelen teklifi değerlendirmiş ve İstanbul’a yerleşmiştir. Bir süre Fenerbahçe’de oynasa da daha sonra basketbolu bırakma kararı almıştır.

Ä°lgili resim

Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Ünalmış, Akademi İstanbul’da oyunculuk üzerine eğitim almıştır. 2003 yılında Kurşun Yarası adlı dizide canlandırdığı Seyit rolüyle beğeni alan Murat Ünalmış, Sınırlı Aşk, Celal Oğlan adlı yapımların ardından yr aldığı deli Duran dizisinde Şehzade Muhittin rolüne hayat verdi.

Şöhret adlı dizide başrolde oynayan Ünalmış, Mert’e hayat verdi. Sır Gibi dizisinde Mehmet, Rüzgar dizisinde poyraz karakteri ile beğeni alan oyuncu Gecenin Kanatları filmindeki başarısıyla dikkat çekti. Mahsum Kırmızıgül’ün Güneşi Gördüm filminde Mamo karakterina hayat vermiş olan oyuncu Newyork’ta Beş Minare filminde de rol aldı.

Lale Devri, Kasaba adlı dizilerin ardından Ürgüp’te ekilmiş olan Yer Gök Aşk dizisinde Birce Akalay ile başrolde yer aldı. Dizi setinde başlayan aşk nikah masasında noktalandı ve çift evlendi. Ancak bir buçuk yılın ardından boşanma kararı aldı.

Babalar ve Evlatlar, İnadına Yaşamak adlı yapımlarda yer almış olan Ünalmış, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir Bey rolüyle de hafızalara yer edindi. 37 yaşında olan Ünalmış, 187 cm boyunda ve 79 kg ağırlığında.

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal