Bir Umut Yeter Yılmaz Kimdir? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında? Nereli?

Ekranların yeni dizilerinden olan Bir Umut Yeter Yılmaz kim, Bir Umut Yeter dizisi Yılmaz‘ın gerçek adı ne, kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı gibi soruların cevapları yazımızda siz değerli takipçilerimizle.

13.10.2018-14:51 - (Son Güncelleme: 13.10.2018-14:41) Bir Umut Yeter Yılmaz Kimdir? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında? Nereli?

Ekranların yeni dizilerinden olan Bir Umut Yeter Yılmaz kim, Bir Umut Yeter dizisi Yılmaz‘ın gerçek adı ne, kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı gibi soruların cevapları yazımızda siz değerli takipçilerimizle.

Bir Umut Yeter Yılmaz Kim? Hikayesi Ne?

Yönetmenliğini  Yusuf Pirhasan’ın yaptığı, Mf Yapımın yapımcılığını üstlendiği Bir Umut Yeter dizisi çok yakında Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkacak. Melis Civelek’în senaryosunu yazdığı Bir Umut Yeter dizisinde Yılmaz kimdir bakacak olursak; Hakkaride görev yapan Yüzbaşı Yılmaz karşılaştığı bir çatışma sonucu hayatında da yeni ve acı bir sayfa açılır.

 Karşılaştığı çatışma sonrasında şarapnel parçaları ve kurşunlar vücudunda geri dönülemez hasar verir. Ağır yaralı olmasına rağmen hayat sımsıkı tutunan Yılmaz yaşasa da yüreğinde hep pişmanlık, suçluluk yükünü taşır. Çatışma sonrasında başına gelenlerden dolayı görev yapamayacağı netleşince Yılmaz malulen emekli edilir. Emekli edilince de Yılmaz insanlardan uzaklaşmak ister ve bir deniz fenerinde bekçi olarak çalışmaya karar verir.

Artık daha sakin bir hayata sahip olduğunu düşünen Yılmaz’ın hayatı Elif ile hareketlenecek. Yılmaz’ı bu hikayede pek çok sürpriz beklemekte. Geçmişe dair kaçtığı anılar ile tekrar yüzleşmek zorunda kalacak olan Yılmaz Karabey’in hikayesi seyirciyi ekranlara kilitleyecek.

Bir Umut Yeter Dizisi Yılmaz’ın Gerçek Adı Ne? Daha Önce Hangi Dizide Rol Aldı?

Yılmaz’ın gerçek adı Tolgahan Sayışman.

Son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan Siyah İnci adlı dizide Hande Erçel ile başrolü paylaşmış olan oyuncu bu dizide Kenan karakterine hayat vermiştir. 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu 1.88 boyunda ve 83 kilodur. Almeda Abazi ile evli olan Sayışman, Doğuş Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. Daha önce Aşk Tutulması adlı filmde adından söz ettiren Sayışman, Asla Vazgeçmem dizisinde Kozan ailesinin oğlu Yiğit Kozan’a hayat vermiştir. Siyah İnci’de ise Hazal’a olan aşkı için mücadele veren Kenan’a hayat vermiştir.

Ä°lgili resim

Oyuncuyu daha yakından tanımak adına gerçek hayatıyla ilgili detaylar aktarmaya devam edecek olursak oyuncunun annesi Trabzonlu babası ise Selanikten göçmen olarak ülkemize gelmiş. Nil adında bir kardeşi olan oyuncu Kadıköy İntaş Lisesi mezunlarından. Başarılı oyuncu erkek güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etmiş ve 2005 yılında dünya birincisi olmuştur.

Best Model of Turkey 2002’de birincilik elde ederek ülkemizi temsil etme şansı elde ettiği bu yarışmada aldığı başarı ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Ayla Algan’dan oyunculuk üzerine eğitim aldıktan sonra sektöre adım atmıştır. Maçolar, Hepsi 1, Dicle, Acemi Cadı, Lale Devri, Elveda Rumeli yer aldığı bazı dizilerden. Aşk Geliyorum Demez filminde başrolde yer alan oyuncu Firar, Sürgün adlı sinema filmlerinde rol almıştır.
 
Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal