Bir Umut Yeter Taner Kim? (Dilek’in Eşi) Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Bir Umut Yeter Taner kim sorusunu sizlerle paylaşacağımız bu yazımızda hem karakter hem de Bir Umut Yeter Taner’in gerçek adı ve bilgileriyle sizleri buluşturacağız.

12.10.2018-17:36 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-16:53) Bir Umut Yeter Taner Kim? (Dilek’in Eşi) Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Bir Umut Yeter Taner kim sorusunu sizlerle paylaşacağımız bu yazımızda hem karakter hem de Bir Umut Yeter Taner’in gerçek adı ve bilgileriyle sizleri buluşturacağız.

Bir Umut Yeter Taner Kimdir? Bir Umut Yeter Taner’in Gerçek Adı Ve Bilgileri

MF Yapımın iddialı yapımı Bir Umut Yeter dizisi bu gün yani 27 Eylül Perşembe günü ekran macerasına başlayacak. Dizinin kötü karakterlerinden olan Taner’i yakından tanıyacak olursak; Bir  Umut Yeter dizisi Taner, yıllar evvel Kenan’ın yanın aldığı ve onu diğer üç kızından ayırt etmediği çalışanıdır. Kenan Bey’in sağ kolu olan Taner, Kenan’ın kızı Derya’ya aşık olsa da bu aşkını bir türlü itiraf etmeye cesaret edemez. Cesaretini toplayıp itiraf edecektir ki Derya başkasıyla evleneceği bombasıyla Taner’in hayallerini alabora eder.

 Taner Derya’nın Toprak ile evlenmesini içerler ve intikam almak için yemin eder. Deniz ve Toprak fırtınalı bir günde kaybolur ama bu kaybolma olayında en büyük sorumlulardan biri aslında Taner den başkası değildir. Derya artık benim olabilir düşüncesine hakim olsa da aldığı bir haberle kendine yeni bir sayfa açmak zorunda kalır. Dilek tek gecelik ilişkilerinden hamile kalmıştır ve Taner’in bebeğini doğuracaktır. Bu nedenle Dilek ile istemeye istemeye evlenir.

Dilek kendini onu beğendirmek için türlü oyunlar oynasa da Taner’in aklı hala Derya’dadır. Derya yaşadığı travmanın ardından Yılmaz’a aşık olur. Bu aşkı öğrenen Taner için ikinci bir hedef Yılmaz olur. Kısaca Derya kimi severse karşısında Taner’i bulur. Kısaca Bir Umut Taner kim olduğunu yani nasıl bir karakteri izleyeceğimizi anlattık. Şimdi Bir Umut yeter oyuncuları arasında Taner karakteri canlandıran oyuncunun gerçek adı ve daha önce yer aldığı projelerden bahsedeceğiz.

Bir Umut Yeter Dizisi Taner‘in Gerçek Adı Ve Daha Önce Oynadığı Diziler

Kanal D’nin büyük beklenti ile yayınlayacak olduğu Bir Umut Yeter oyuncuları kim olduğunu siz değerli okurlarımıza anlatmaya çalışıyoruz. Bu yazımızda Taner karakteri hakkında konuştuk.

Ä°lgili resim

Bir Umut Yeter Taner karakterini canlandıran yani oyuncunun gerçek adı CEM UÇAN'DIR.

Ağustos 1976 yılında kültür başkentimiz olan İstanbul da hayata gözlerini açan Cem Uçan Aslan burcudur.

İlk kez ekranlara 2012 yılında “Acayip Hikayeler” isimli dizide “Ozan” karakterine hayat vermesi ile bu sektöre adım attı. İlk kes beyaz perde ile tanışması da yine aynı yıl “Bir Hikayem Var” isimli sinema filminde yer alarak bu sektöre de adım atmış oldu. Ülkemizde tanınması ve popüler bir oyuncu olmasında en büyük katkıyı 2015 yılında katıldığı Diriliş Ertuğrul isimli popüler dizide Çavdar obasının Aliyar beyi olarak karşımıza çıkmış ve oynadığı oyunculukla oldukça beğeni toplamıştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal