Bir Umut Yeter Hacer Kimdir? Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Peki Bir Umut Yeter Hacer kim? Bir Umut Yeter dizisi Hacer‘in gerçek adı ne? Kaç yaşında? Daha önce hangi dizide rol aldı?Tüm bu sorularınızın cevapları yazımızın devamında siz değerli takipçilerimizle.

13.10.2018-13:30 - (Son Güncelleme: 13.10.2018-13:25) Bir Umut Yeter Hacer Kimdir? Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

 Peki Bir Umut Yeter Hacer kim? Bir Umut Yeter dizisi Hacer‘in gerçek adı ne? Kaç yaşında? Daha önce hangi dizide rol aldı?Tüm bu sorularınızın cevapları yazımızın devamında siz değerli takipçilerimizle. 

Bir Umut Yeter Hacer Kim? Nasıl Bir Karaktere Sahip?

2018-2019 sezonunda seyirciyle buluşacak olan Bir Umut Yeter dizisi Yılmaz Karabey adlı bir yüzbaşının hayatını ele almakta. Yüzbaşı Yılmaz, Hakkaride bir köyde görevi esnasında ağır yaralanır. Uzun süre tedavi altında tutulan Yılmaz Karabeyi kendine gelse de psikolojik açıdan ağır izler bırakan o çatışmanın izlerini hayatından bir türlü silemez.

Aldığı darbe nedeniyle emekli edilen Yüzbaşı Yılmaz bir deniz fenerinde bekçi olarak çalışmaya başlar. Burada kendine yeni bir hayat kuran Yılmaz Karabeyi, Elif ile tanışır. Elif oldukça iyi bir kızdır ve Yılmaz ile de evlenme kararı alırlar. Bu süreçte Elif’in annesi Hacer’in bu evliliğe nasıl baktığı da ilerleyen dönemlerde önem arz edecek konulardandır. Evliliğin ardından bebek hayalleri kuran çifte, anne Hacer bayağı baskı yapar. Elif ise defalarca hamile kalsa da bebeği düşürür. Bu elbette ki onun suçu değildir ama mutluluğu bebeğe bağlayan Elif bu süreçte çok yıpranır.

Yine Elif’in düşük yaptığı bir gece deniz kıyısında bir ceset ve yanında da bağıra çağıra ağlayan bir bebek bulunur. Elif onu ölen evladı yerine koyup büyütmek ister. Yılmaz bu duruma karşı çıkıp bebeği teslim etmek istese de Elif buna yanaşmaz. Umut adını verdikleri bebeği el bebek gül bebek büyütürler. Ancak yıllar sonra Elif, Derya ile tesadüf sonucu karşılaşır. Umut’un öz annesi Deryadır ve Elif’in de Yılmaz’ın da hayatını derinden etkiler. Elif bebeği bırakmak istemez. Yılmaz ise bu süreç içerisinde gönlünü Derya’ya iyice kaptırır. Elif ile de ciddi sıkıntılar yaşaıyınca boşanma kararı alırlar. Derya ile Yılmaz’ın aşkının önünde bir diğer engel de Derya’nın babasıdır. Bakalım bu aşkı nasıl günler bekliyor?

Bir Umut Yeter Hacer‘in Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Rol Aldı?

Ä°lgili resim

Hazal Subaşı’nın hayat vereceği Elif karakterinin annesi olan Bir umut yeter Hacer‘e hayat veren oyuncunun adı Serpil Gül.

Ölene Kadar adlı sinema filmindeki oyunculuğu ile seyirciyi büyüleyen Serpil Gül yılların tecrübesine sahip bir oyuncu. 1941, İzmit doğumlu olan oyuncu gözlerinden dolayı geçirdiği rahatsızlık nedeniyle eğitimini yarım bırakmak zorunda kalmıştır.

 1955 yılında Adalar güzeli seçilen oyuncu, ailesine haber vermeden sinema artisti yarışmasına katılmıştır. Bu durum nedeniyle babasıyla arası açılan oyuncuya en büyük desteği ise babasının yakın arkadaşı olan Zeki Alpan olmuştur. Uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncu güzel bir sürpriz yaparak Bir Umut Yeter dizisinde rol alacaktır. Şu ana kadar yaklaşık 91 yapımda oyunculuk yapmış olan usta oyuncu dizinin en tecrübeli isimlerinden birisi. 

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal