Bir Deli Rüzgar Melike Kimdir? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Bir Deli Rüzgar Melike kim? Bir Deli Rüzgar Melike’nin gerçek adı ne? hangi dizide rol aldı? Nereli? Tüm bu soruların cevapları yazımızın devamında siz değerli takipçilerimizle.

28.09.2018-17:58 - (Son Güncelleme: 08.01.2020-23:05) Bir Deli Rüzgar Melike Kimdir? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Bir Deli Rüzgar Melike kim? Bir Deli Rüzgar Melike’nin gerçek adı ne? hangi dizide rol aldı? Nereli? Tüm bu soruların cevapları yazımızın devamında siz değerli takipçilerimizle.

Bir Deli Rüzgar Melike Kim? Nasıl Biri?

Fox Tv’de yeni sezonda seyirciyle buluşmaya hazırlanan yapımcılığını TMC Yapım’ın üstlendiği Bir Deli Rüzgar şöhret yolunda herkesi karşısına almak zorunda kalan ve çıktıkları bu yolda pekçok zorlukla karşı karşıya kalan Gökçe ve Melike’nin hikayesini konu almakta.

 

Bir Deli Rüzgar dizisinde Melike şarkı söylemekten hoşlanan bir kızdır. Müzik anlamında kendini geliştirmeyi kafaya koyan Melike’nin ailesi ise kızlarının şöhrete kavuşmak için kötü yola düşeceğinden korkup bu isteğine hayır der. Yalnız bu hayır sözle söylenen hayırdan ibaret değildir.

 

Melike’nin babası ben kızımı sarhoş adamların masasında şarkı söylesin diye yetiştirmedim diye kızı Melike’yi döver. Melike ise her şeye rağmen şöhreti için ailesini karşısına alır. Babası eğer bu kapıdan çıkarsan bir baban yok demesine karşın babasının evini terk edip kendi isteği doğrultusunda bir hayat kurmaya karar verir. Çıktığı bu yolda tek başına da değildir. Yanında kaderdaşı olan Gökçe de vardır. Gökçe ve Melike’nin hikayesini konu alan Bir Deli Rüzgar dizisi çok yakında sizlerle.

Bir Deli Rüzgar Melike’nin Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Melike’nin gerçek adı Almila Ada. Sevieln oyuncu son olarak Atv ekranlarından yayınlanan Cennetin Gözyaşları dizisinde Cennet karakterine hayat verdi. Oyuncuyu yakından tanıyacak olursak; 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Bale bölümü mezunudur.

Ä°lgili resim

Kendini geliştiren Almila Londra da yüksek lisans yapmıştır. Yurt dışında modellikte yapmaya başlayan Almila bir çok dergi için model olmuştur. İlk televizyon deneyimi Kaderimin yazıldığı gün adlı dizide başlayan Almila daha sonra kırgın çiçekler adlı dizi ile yıldızı parlamıştır. Son olarak Atv ekranlarının sevilen dizisi Cennetin Gözyaşları adlı dizide başrol oynamıştır. 

Almila Ada Yaşı-Boyu-Kilosu

Güzel oyuncu 24 yaşındadır. 1,74 cm boyunda olan oyuncunun kilosu ise 48 kg dır. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal