Bir Deli Rüzgar Gökçe Kimdir? Gerçek Adı Ne? Daha Önce Rol Aldığı Diziler?

Bu yazımızda Bir Deli Rüzgar dizisi Gökçe kim, Bir Deli Rüzgar dizisi Gökçe’nin gerçek adı ne, kaç yaşında, daha önce rol aldığı diziler gibi pek çok sorunun cevabı siz değerli takipçilerimizle olacak.

29.09.2018-12:33 - (Son Güncelleme: 29.09.2018-12:29) Bir Deli Rüzgar Gökçe Kimdir? Gerçek Adı Ne? Daha Önce Rol Aldığı Diziler?

Bu yazımızda Bir Deli Rüzgar dizisi Gökçe kim, Bir Deli Rüzgar dizisi Gökçe’nin gerçek adı ne, kaç yaşında, daha önce rol aldığı diziler gibi pek çok sorunun cevabı siz değerli takipçilerimizle olacak.

Bir Deli Rüzgar Dizisi Gökçe’nin Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Acıklı hikayesiyle seyircinin en merak ettiği karakter olacağına inandığımız Gökçe’nin gerçek adı Pınar Deniz. Daha önce Leke adlı dizide rol alacağı iddiaları ile gündeme gelen güzel oyuncu Bir Deli Rüzgar dizisinde rol alacağını duyurdu. Kasım 1994, Adana doğumlu olan güzel oyuncu 1,68 boyundadır. Rol aldığı reklam filmleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran oyuncu İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü mezunudur. Küçük yaşlardan beri oyunculuk yapmak isteyen oyuncu mezuniyetin hemen ardından bu yeteneğini geliştirmek adına oyunculuk üzerine eğitim almaya karar vermiştir. 2014 senesinde Sil Baştan dizisinde Evrim karakteriyle kamera karşısına geçen güzel oyuncu pek çok oyuncunun klibinde rol almıştır.

2016 senesi ile yıldızı parlamıştır zira Vatanım Sensin dizisinde Halit Ergenç’in canlandırdığı Cevdet ve Bergüzar Korel’in canlandırdığı Azize’nin büyük kızı Yıldız’a hayat vermiştir. Bu dizide oyunculuğu ile büyük beğeni kazanan oyuncu bu dizinin ardından son olarak Burak Özçivit, Murat Boz, Leyla Feray ile başrolleri paylaştığı Kardeşim Benim 2 adlı sinema filminde rol almıştır.

Ä°lgili resim

Bir Deli Rüzgar Dizisi Gökçe Kim? Nasıl Biri? Hikayesi Ne?

Televizyonlarda pek çok dizi izleyeceğimiz yeni sezonda ben de varım diyen dizilerden biri de Bir Deli Rüzgar dizisi oldu. Şöhret uğruna büyük bir mücadele veren Gökçe Yücel’in hikayesine şahit olacağımız dizide kimi kez kızacağız, kimi kez güleceğiz kimi kez de mendillere sarılacağız. Hikayesi 1970’li yıllardan başlayacak olan dizide iki kadının şöhret basamaklarını tırmanırken karşılaştığı sıkıntıları izleyeceğiz. Eğlence hayatı içerisinde kendine yer edinmek için yapmadığı kalmayan bu kadından biri Gökçe Yücel olacak.

 
Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal