Beyazıt Öztürk'ten Özel Hayatıyla İlgili Samimi Açıklamalar

Beyazıt Öztürk özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Evlenmeyi artık düşünmediğini söyleyen Beyazıt Öztürk ''Çocuk özlemimi arkadaşlarımın çocuklarından gideriyorum, ama evlilik olmasa da hayatımda bir kadın istiyorum'' dedi.

13.04.2018-12:58 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-08:53) Beyazıt Öztürk'ten Özel Hayatıyla İlgili Samimi Açıklamalar

Beyazıt Öztürk özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Evlenmeyi artık düşünmediğini söyleyen Beyazıt Öztürk ''Çocuk özlemimi arkadaşlarımın çocuklarından gideriyorum, ama evlilik olmasa da hayatımda bir kadın istiyorum'' dedi.

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir fuarın gala gecesinde şovmen Beyazıt Öztürk, iş adamı Ali Ağoğlu'nu konuk aldı.

BEN SPOR YAPSAM DA ZAYIF OLAMAM

Show programı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Beyazıt Öztürk'e, Cem Yılmaz'ın verdiği kilolar sorulunca Cem Yılmaz'ın vücudunu beğendiğini söyledi. Öztürk ''Güzel olmuş, demek onun hocaları iyi, başarılı'' diye ekledi. Kendisinin spor yapsa dahi zayıf göstermesinin zor olduğunu belirten Beyazıt Öztürk, ''Ben kemik yoğunluklu bir insanım, spor yapsam da zayıf göstermem'' dedi.


HAYATIMDA BİR KADIN OLSUN İSTİYORUM

Evlenmeyi artık düşünmediğini söyleyen Beyazıt Öztürk ''Çocuk özlemimi de arkadaşlarımın çocuklarından gideriyorum, ama evlilik olmasa da hayatımda bir kadın istiyorum'' diye ekledi.

EV ALMADIM KİRACIYIM DEDİ

Geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan ev aldı haberlerini yalanlayan Beyazıt Öztürk, ''Ev almadım, sadece şehirden biraz uzaklaştım, kirada oturuyorum'' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal