Beyazıt Öztürk'ten 'O Ses Türkiye' İtirafı!

TV8 ekranlarında yayınlanan 'O Ses Türkiye' yarışmasında ilk kez jüri koltuğuna oturan Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan, ilk bölüme damga vurdu.

08.10.2018-14:15 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-13:46) Beyazıt Öztürk'ten 'O Ses Türkiye' İtirafı!
TV8 ekranlarında yayınlanan 'O Ses Türkiye' yarışmasında ilk kez jüri koltuğuna oturan Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan, ilk bölüme damga vurdu. Ünlü sunucu Beyazıt Öztürk’ün kendi ismini taşıyan şov programına verdiği ara sonrasında yeniden ekranlarla buluşmasını sağlayan ve yayınlandığı ilk bölümde reyting rekorları kıran 'O Ses Türkiye', dün gece yayınlanan bölümüyle yeni sezona merhaba dedi.

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı’nın jüri koltuğunda değişikliğe giderek Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk isimleriyle anlaşmasından sonra herkesin gözü Beyaz'a çevrilmişti. Jüri koltuğunda oturan Beyaz, programda yaptığı esprilerle herkese kahkaha attırdı. Beyazıt Öztürk, "Annem bana dedi ki 'Oğlum her söyleyene dönme atlama hemen'. Çok selam söyledi öncelikle. 'Küçük çıkacak ben hissediyorum' dedi. Yarışmaları karıştırmış. O benden daha heyecanlı. Mutlu keyfi çok yerinde" açıklamasını yaptı. 

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk’ün annesini de 'O Ses Türkiye' stüdyosuna çağırdı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal