Beyazıt Öztürk'ten Kritik Karar!

Beyazıt Öztürk, Ayşe Sultan Korusu’ndaki Boğaz manzaralı evini, geçtiğimiz sene semtin kalabalığından duyduğu rahatsızlıktan dolayı satmıştı. Ünlü şovmen eski semti Bebek'e geri döndü.

28.03.2018-11:25 - (Son Güncelleme: 28.03.2018-12:07) Beyazıt Öztürk'ten Kritik Karar!

Şovmen Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz sene Ayşe Sultan Korusu'ndaki evini satışa çıkartarak, Ayazağaza'da orman içinde bir siteden daire almıştı. 2.5 milyon TL’ye aldığı iki daireyi birleştirerek oturan Öztürk, sitenin kalabalıklaşması ve kalabalıktan yürüyüş yapamamasından ötürü evini satışa çıkardı. Huzuru eski semti Bebek'te bulan Beyazıt Öztürk, Bebek sırtlarında Boğaza sıfır bir ev alarak sessiz sedasız evine taşındı. Öztürk, açık havada yürüyüşlerini yapmaya şimdiden başladı.

Beyazıt Öztürk Kimdir?

Beyazıt Öztürk yani namıdiğer Beyaz, sunucu kimliğinin yanı sıra sanatçı, komedi ustası, şovmen, şarkıcı, radyo ve televizyon yapımcısı’dır. Şovmen Beyzıt Öztürk, Balık burcu’dur. Sıkça programında bekarlığı ile ilgili skeçler yapmaktadır. Uzun süredir Kanal D ekranlarında Beyaz Show programı ile birbirinden ünlü konukları ağırlamakta ve hem stüdyoda, hemde ekran başındaki izleyicilere keyifli dakikalar yaşatmaktadır. 49 yaşında olan şovmen bekardır. 


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal