Beyazıt Öztürk Mahkemelik Oldu, Ünlü Şovmenin Mal Varlığı Tehlike Altında!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün sözleşme imzaladığı organizasyon firması tarafından ünlü sanatçıya mal varlıklarına el konulmasına yönelik talep oluşturuldu. İşte Öztürk hakkında açılan bu talebin detayları...

16.10.2020-10:41 - (Son Güncelleme: 16.12.2021-18:03)

Ekranların sevilen yıldızı ünlü şovmen Beyazıt Öztürk hakkında olay yaratacak iddialar gündeme geldi. Ünlü şovmenin sözleşme imzaladığı organizasyon firmasıyla sözleşmesini iptal etmesi Öztürk’ün mahkemeye verilmesine neden oldu. Riba Events isimli firma ile anlaşan Beyazıt Öztürk bir süre sonra sözleşmeyi feshetti. Bunun üzerine firma, ünlü şovmenin mal varlıklarına el konulmasına yönelik talep oluşturdu. Beyazıt Öztürk Riba Events firması tarafından mahkemelik olurken, mahkeme konuya dair kararını verdi. İşte Beyazıt Öztürk’ün mahkemelik olduğunu davanın sonuçları…

BEYAZIT ÖZTÜRK MAHKEMELİK OLDU

Yıllarca ekranlara sunduğu programla gelen ve birçok insanın gönlüne taht kuran Beyazıt Öztürk hakkında şaşırtan bir haber geldi. Şu sıralar bir yarışma programında jüri üyesi olarak ekranlara gelen Öztürk, program, sponsorluk ve reklam işlerinin düzenlenmesi için bir firmayla anlaştı. Ünlü şovmen, Riba Events isimli organizasyon firması sahibi Rıza Cerit ile programlarının düzenlenmesine yönelik yaptığı anlaşma sonrasında sözleşme imzaladı. Sözleşmeye göre 31 Aralık 2022 tarihine kadar ünlü şovmenin temsilciliğini, sözleşme imzaladığı firma yönetecek ve bunun karşılığında da Öztürk firmaya yüzde 20 pay verecekti. Tüm bu anlaşmalardan sonra Riba Events, şovmen Beyazıt Öztürk’ü sözleşme şartlarına uymadığı gerekçesiyle mahkemeye verdi. 

ÖZTÜRK’ÜN MAL VARLIKLARINA EL KONULMASI

Beyazıt Öztürk ile anlaşma sağladığı Riba Events firması arasında çıkan sözleşme krizi mahkemeye taşındı. Firma Öztürk hakkında Asliye Ticaret Mahkemesi’ne dilekçe sundu. Dilekçede yazan detaylara göre; şovmen Öztürk firma aracılığıyla Egetürk isimli bir başka firmayla ‘’Beyaz Show Live’’ programı için yüksek meblağda bir anlaşma imzaladı. İddiaya göre tam tamına 480 bin euroluk anlaşmadan sonra Beyazıt Öztürk, firma sahibi Cerit’e mail ve mesaj yoluyla ulaşarak sözleşmeyi feshettiğini söyledi. 31 Aralık 2022 tarihine kadar ünlü şovmenin temsilciliğini üstlenen firma, yapılan anlaşmalardan yüzde 20 pay alacağını belirtmiş fakat Öztürk’ün son yaptığı anlaşmadan firmaya pay vermemek için sözleşmeyi feshettiği iddia edildi. Beyazıt Egetürk firmasıyla 480 bin euroluk anlaşmadan sonra reklam yüzü olarak dokuz tane reklam filmi çekti. Riba Events tüm bu olan olayların ardından ünlü şovmene belirsizlik davası açtı.

MAHKEME TALEBİ REDDETTİ

Riba Events firmasının açtığı davadan sonra mahkeme talebi değerlendirdi. Sunulan dilekçeyi inceleyen mahkeme heyeti, Beyazıt Öztürk hakkında açılan taşınır ve taşınmaz mallara el konulmasına yönelik talebi reddetti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal