Beyaz Show kaldırıldı! Beyaz Show Neden Bitti?

Kulisler dolanan iddialara göre neredeyse çeyrek asırdır ekranlarda yerini koruyan, milyonların sevgilisi haline gelen başarılı komedyen Beyaz, Kanal D ile yollarını ayırdı ve ekran macerasına noktayı koydu.

21.05.2018-14:02 - (Son Güncelleme: 21.05.2018-13:42) Beyaz Show kaldırıldı! Beyaz Show Neden Bitti?

İki yıl önce almış olduğu karar doğrultusunda canlı yayınlarına nokta koyan ve bant yayınları ile setici karşısına çıkan Beyaz, aldığı bu karardan geçen sene vazgeçmiş ve canlı yayın olarak programa çıkmaya devam etme kararı almıştı. Yılları geride bıraktıkça performansının düştüğü yönünde eleştiriler alan Beyaz, kanalın el değiştirmesi Beyaz Show adına büyük bir karar verildi. 

Beyazıt Öztürk'ün Doğan Ailesi ile olan yakınlığı sebebi ile kanalın satışından sonra yeni sezonda ekranlarda olmaya sıcak bakmadığı herkes tarafından biliniyordu. Kanalın el değiştirmesi sebebi ile Nisan ayının ortalarında programa ara verilmişti. Final kararını Beyaz değil yeni gelen yönetim karar verdi. Beyaz'a yeni kanal yönetimi tarafından başka bir program için teklif gitmiş ama kendisi kabul etmemiştir.

BEYAZIT ÖZTÜRK'TEN AMERİKA'DA PAYLAŞIM

Beyazıt Öztürk'ün instagram hesabından yaptığı paylaşım hakkında yazılan haberleri doğrular nitelikte. Programına bir sezon ara veren Beyaz, Amerika'da yeni projeler için temaslara geçecek.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal