Berkay Şahin: Hiç Pişmanlığım Yok

Online üzerinden yayın yapan bir programa konuk olan ünlü şarkıcı Berkay Şahin, sosyal medyadan gelen soruları cevapladı. Soruları içtenlikle yanıtlayan Berkay, ‘Hayatımda hiç pişmanlığım yok. Her şey tecrübe’ dedi.

28.01.2021-13:54 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-13:54) Berkay Şahin: Hiç Pişmanlığım Yok

Özlem Ada Şahin ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü popçu Berkay Şahin, konuk olduğu bir programda özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Onedio kanalına konuk olan Berkay Şahin, hayranlarının sosyal medya aracılığıyla kendisine yönelttiği soruları cevapladı. Samimi açıklamalarda bulunan Berkay, kıskançlık konusunda şunları söyledi: ‘Eşim nerede, ne zaman nasıl giyineceğini bildiği için karışmam. Ufak tefek kıskançlık yaparım’

Bir takipçisinin sorusu üzerine geçen günlerde yaşadığı kötü bir olayı anlatan Berkay Şahin, ‘Geçenlerde kızım Arya’nın koluna çay döküldü. Kafayı yedim, oturup ağladım’ ifadelerini kullandı. ‘Hayatımda hiç pişmanlığım yok. Her şey tecrübe’ diyen Berkay, dış görünüşüyle ilgili de Sanırım sakallarım yüzünden agresif olduğumu zannediyorlar. Ama asla öyle değilim. Birinin kalbini kırmak bile istemem’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal