Berkay Alişan'ın Düğününe Neden Katılmadığını Açıkladı

Berkay, Alişan ve Buse Varol'un düğününe yakın arkadaşı Demet Akalın'dan çekindiği için katılmadığını itiraf etti.

17.05.2018-10:59 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-10:50) Berkay Alişan'ın Düğününe Neden Katılmadığını Açıkladı

Berkay, Alişan ve Buse Varol'un düğününe yakın arkadaşı Demet Akalın'dan çekindiği için katılmadığını itiraf etti.

Ünlü şarkıcı Alişan ve oyuncu Buse Varol 6 Mayıs'ta dünya evine girdi. Düğüne çok sayıda ünlü isim akın etti. Ancak ünlü şarkıcı Berkay'ın yakın arkadaşı Alişan'ın düğününe katılmaması merak konusu olmuştu.

DEMET VE OKAN'A SORMAM LAZIM DEDİ

İddiaya göre Alişan, otelde düzenlenen tören sonrası Berkay'ın sahne aldığı mekanda after parti düzenlemek istedi. Alişan'ın yakın dostu Berkay'da, " Demet Akalın ve Okan Kurt'a sormam lazım" şeklinde yanıt verdi. yine iddiya göre olayın ardından Alişan sinirlenerek Berkay'dan yeni albümü için aldığı şarkıyı iptal etti.

ALİŞAN'IN DÜĞÜNÜNÜ DEMET'İN GÖZÜNE SOKMAK İSTEMEDİM

Berkay merak edilen konu hakkında sessizliğini bozdu. Berkay, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında; "Alişan'ın düğününde sahne almam için bir arkadaşımız araya girdi. Ama o gün ben İbrahim Büyükak'ın düğününde olacaktım ve Alişan'ın düğününde sahne almamın doğru olmadığını düşündüğüm için istemedim. Alişan'ın düğününü Demet'in gözüne sokmak istemedim. Bizi Alişan'la, Demet Akalın tanıştırdı. Herkes mutlu… Abartıldıkça abartıldı'' dedi.

ŞARKI BİR AY SONRA ÇIKACAK

Berkay'a Alişan'a verdiği şarkıyı iptal ettiği haberleri de soruldu. Bugün Alişan'laydık diyen Berkay; ''Sözü müziği bana ait olan şarkısı bir ay sonra çıkacak. Sıkıntı yok'' şeklinde açıklama yaptı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal