Bergen'in Katili Halis Serbest 'Çocuğa Cinsel İstismar' Suçundan Tutuklandı

Arabesk sanatçısı Bergen'in yüzüne kezzap atıp, daha sonra da silahla vurup öldüren kocası Halis Serbest, Adana'da dört çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

11.04.2018-13:39 - (Son Güncelleme: 11.04.2018-13:09) Bergen'in Katili Halis Serbest 'Çocuğa Cinsel İstismar' Suçundan Tutuklandı

Arabesk sanatçısı Bergen'in yüzüne kezzap atıp, daha sonra da silahla vurup öldüren kocası Halis Serbest, Adana'da dört çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

'Acıların kadını' lakabıyla bilinen arabesk şarkıcısı Bergen'in yüzüne 1982'de kezzap atan, 1989 yılında da silahla vurup öldüren Halis Serbest Adana'da dört çocuğa cinsel istismar yakalanıp mahkemeye sevk edildi.

TESADÜFEN ORTAYA ÇIKTI

Dört küçük çocuğun istismar olayı, polis ekipleri tarafından Motosiklet süren küçük bir çocuğu farketmesiyle ortaya çıktı. Polis ekiplerinin motosikleti nereden buldun sorusu üzerine çocuk, Halis Serbest'in ismini verip karşılığında da cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. Olayla ilgili araştırma yapan polisler 3 çocuğun daha Halis Serbest tarafından istismara uğradığını belirledi. Pedagog eşliğinde ifadeleri alınan çocuklar, Serbest'in para ve motosiklet karşılığında kendilerine istismarda bulunduğunu söyledi.

HALİS SERBEST TUTUKLANDI

İfadesi alınan Serbest, 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklandı.

BERGEN'İN KEZZAP OLAYI

İş için Adana'ya giden şarkıcı Bergen Halis Serbest ile tanıştı ve 1982 yılında evlendi.Halis Serbest evlenirken; Bergen, gazino işini bırakacaksın bu bana da aileme de yakışmaz demişti. önceleri bu durumu kabul eden Bergen daha sonra sahnelere dönmek isteyince kocası tarafından kezzap dökülerek yaralanmıştı. Röportajlarında "kezzabı atan ben değildim ama azmettirdim. Kezzabı benim adamım attı''  diyen Halis Serbest azmettirme suçundan yakalanıp tutuklandı.


BERGEN'İN KOCASI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLMESİ

Haziran 1989’da sahnelere tekrar çıkmaya başlayan bergen Albümünün tanıtım turnelerinde Adana Pozantı'dayken 14 Ağustos 1989 tarihinde boşandığı eşi Halis Serbest tarafından vurularak 30 yaşında öldürüldü. Olayın ardından Almanya'ya kaçan Serbest Ağustos 1991 tarihinde yakalanarak Türkiye'ye getirilir. 1 yıl 3 ay hüküm giymesine rağmen zaman aşımı, Almanya’da mahkûmiyet süresi gibi ''hafifletici sebeplerle'' 7 aylık bir mahkûmiyetle serbest bırakılır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal