Altın Kelebek’te Berfu Yenenler’in Replika Ayakkabısı Olay Oldu!

Geçtiğimiz gece düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde yıldızlar geçiti yaşandı. Törene eşi Eser Yenenler ile katılan Berfu Yenenler’in replika ayakkabı giymesi olay oldu.

20.01.2021-15:53 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:46)

Bu yıl 47’ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde geceye ünlülerin şıklık yarışı ve yaptıkları açıklamalar damga vurdu. Geçtiğimiz gece düzenlenen etkinlikte ödüller sahibini bulurken, ünlüler arasında büyük bir şıklık yarışı vardı. Bu yarışta kimileri hayranlarının beğenisini toplamayı başarırken, kimileri de sosyal medyadaki takipçilerin diline düşerek alay konusu oldular. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Altın Kelebek Ödül Töreni’nde şıklık yarışında kalan ünlüler olduğu gibi, yaptıkları açıklamalarla kendine güldüren ünlüler vardı. Geceye eşi Eser Yenenler ile katılan Berfu Yenenler’in ise çok pahalı bir marka ayakkabının replikasını giymesi sosyete camiasında olay yarattı. İşte habere ilişkin o detaylar…

BERFU YENENLER'İN REPLİKA AYAKKABISI

2015 yılında Miss Turkey yarışmasında dördüncü olan Berfu Yenenler geceye eşi Eser Yenenler ile katıldı. Yenenler’in gece için giydiği kırmızı saten elbise ve replika ayakkabı ise sosyal medyada modavesosyete olarak bilinen Pelin Kaya’nın gözünden kaçmadı. Kaya, Berfu’nun giydiği elbise ve ayakkabıyı beğenmeyerek eleştirdi. Kaya sözlerinde; “Berfu Yenenler’in Raşit Bağzıbağlı imzalı elbisesi kırmızı halıdan ziyade yazlık bir parti elbisesi. Ayakkabı seçiminde ise dünyayı kasıp kavuran kristalli ünlü bir markanının ayakkabısının replikasını tercih etmesi üzücü” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. 

BERFU

YENENLER’DEN CEVAP GECİKMEDİ

Altın Kelebek Ödül Töreni’nde giydiği elbise ve replika ayakkabıyı eleştiren Pekin Kaya’ya Berfu Yenenler’den yanıt gecikmedi. Yenenler sözlerine şu şekilde başladı; “Bunu gördüm ve çok güldüm. Çok tatlısınız ama tabii sadece bir kez giyeceğim bir ayakkabıya 25.000 lira vermek istemedim tahmin edersiniz ki bir anne olarak kazandığım parayı daha doğru şekilde harcamayı tercih ediyorum. Sanmıyorum ki bu beni kötü ya da kalitesiz yapsın bence sadece mantıklı yapar. Zaten her marka her gün çok benzer ürünler üretiyor hepimiz de kullanıyoruz bunda yanlış ne var çözemedim” yorumlarını yaparak bir ayakkabıya o kadar para vermenin mantıksız olduğunu dile getirdi. Bunun üzerine bu kez Pelin Kaya tekrar yazı paylaşıp Yenenler’in replika ayakkabı giymesini kabul edemeyerek; “O bir ürün dediğiniz şeye tasarım denir. İçinde yaratıcılık ve emek barındırır ve sanatın da kendisidir. Bu naifliğinizi gençliğinize veriyorum” diyerek eleştirisine devam etti.

MODACI RAŞİT BAĞZIBAĞLI DA OLAYA KARIŞTI

Sosyal medya hesabından ödül törenine katılan ünlülerin kıyafetlerini yorumlayan Pelin Kaya’ya modacı Raşit Bağzıbağlı’dan yanıt gecikmedi. Berfu Yenenler’in geceye katıldığı elbiseyi beğenmeyen üstüne bir de parti elbisesi diyerek kategorilendiren Pelin Kaya, Bağzıbağlı’nı kızdırdı. Ünlü modacı kendisini ve tasarımı eleştiren Kaya’ya sosyal medya hesabından; “Yine eleştiri dozajı aşılmaya başlanmış ve Altın Kelebek’te giydirdiğim şahıslara yönelik kötü yorumlara başlanmış… Yorumlara kapatıyorum paylaşımlarımı. Böyle rezilliklere müsaade etmek istemiyorum” yanıtını verdi. 

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Berfu Yenenler ve Pelin Kaya arasındaki replika tartışmasından sonra sosyal medya ikiye bölündü. Kimi takipçiler Berfu'yu haklı görürken, kimi kullanıcılar da Pelin'i haklı buldu. Berfu Yenenler'in bir ayakkabıya o kadar para vermemesi bazı takipçiler tarafından takdir edilirken, bazı takipçiler tarafından da tasarım bir ayakkabının replikasını giymesini anlamsız buldum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal