Beren Saat ve Kenan Doğulu Günler Sonra Aynı Karede

Boşanacağı iddiaları gündeme gelen Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti, Canan Doğulu'nun doğum günü partisine katıldı. Ünlü çift günler sonra ilk kez yan yana görüntü verdi.

04.05.2019-11:58 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-11:54)

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun kardeşi Canan Doğulu, geçtiğimiz gün doğum günü partisi düzenledi. Cana Doğulu, doğum gününe yakın dostları ve ailesini davet etti.

Canan Doğulu'nun doğum günü partisine bir süredir boşanacakları haberleri ile gündeme gelen Kenan Doğulu'nun eşi Beren Saat de katıldı.

BEREN SAAT VE KENAN DOĞULU GÜNLER SONRA AYNI KAREDE

Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin boşanacakları haberlerinin çıkmasının ardından aylar sonra ilk kez yan yana fotoğrafları sosyal medyayı salladı.

İşte Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun günler sonra bir araya geldiği kare;

NE OLMUŞTU?

Beren Saat, kendi doğum gününde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eski aşkı Efe'yi anmıştı. Beren Saat'in karanlık günler bitiyor yazdığı paylaşımında Kenan Doğulu ile boşanacağı iddia edilmişti.

Ünlü çiftin ayrıldıkları ve hatta evlerini ayırdıkları da konuşuldu. Genç oyuncu Beren Saat, eşi Kenan Doğulu'yla olan fotoğraflarını silmişti. Saat, Kenan doğulu ile olan bütün fotoğraflarını silerken sadece 2015 yılına ait bir gönderiyi silmemişti.

Beren Saat'in fotoğrafları silmesi ise boşanacakları iddialarını güçlendirmişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal