Beren Saat ''Kıvanç'tan Daha Düşük Ücrete Oynamam''

Yeni bir proje için tekrar biraraya gelmeye hazırlanan Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ'un kendisinden daha fazla ücret alacağını öğrenince işler karıştı.

24.05.2018-12:03 - (Son Güncelleme: 24.05.2018-11:56) Beren Saat ''Kıvanç'tan Daha Düşük Ücrete Oynamam''

Yeni bir proje için tekrar biraraya gelmeye hazırlanan Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ'un kendisinden daha fazla ücret alacağını öğrenince işler karıştı.

2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan 'Aşk-ı Memnu' dizisinde başrolleri paylaşan ünlü oyuncular Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, oyunculuklarıyla büyük beğeni toplarken seyirci tarafından da yakıştırılmıştı.

BEREN SAAT KABUL ETTİ

Bu iki uyumlu oyuncuyu tekrardan aynı projede buluşturmak isteyen yapımcılar kolları sıvadı ve ilk önce Beren Saat'e teklif sundu. Teklife sıcak bakan güzel oyuncu bölüm başına 130 bir lira istediği ve teoride anlaşıldığı iddia edildi .

KIVANÇ TATLITUĞ 150 BİN İSTEDİ

Daha sonra yapımcılarla görüşen yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bölüm başı 150 Bin Lira talep etti. Anlaşma sağlandıktan sonra projenin hazırlıkları için kollar sıvanmışken partnerinin kendisinden daha fazla ücret alacağını öğrenen Beren Saat işleri bozdu.

KIVANÇ'TAN DAHA DÜŞÜK ÜCRET ALAMAM

Ünlü oyuncu Beren Saat'in yapımcıyla irtibata geçip; "Ben Kıvanç'tan daha düşük ücret alamam. Bölüm başı 130 değil, 160 bin lira talep ediyorum" dediği iddia edildi.

BAŞKA İSİMLERLE GÖRÜŞÜLMEYE BAŞLANDI

34 yaşındaki Saat'in bu isteğine olumlu bakmayan yapım şirketinin ise proje için başka isimlerle görüşmeye başladığı söylendi.

EVLENDİKTEN SONRA UZAKLAŞTI

Beren Saat, Kenan Doğulu ile 2014 yılında evlendikten sonra ekranlardan uzak kalmış. Son projesinde de başarı yakalayamamıştı.




Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal