Bensu Soral'ın Sevgilisi Hakan Baş Kimdir? Hakan Baş Nereli?

Güzelliği ile bütün dikkatleri üzerine çeken Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş, sosyal medyada en çok merak edilen isimler arasında yerini alıyor. Peki, Hakan Baş kimdir? Hakan Baş nereli? detaylar haberimizde...

22.03.2019-17:02 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-17:24) Bensu Soral'ın Sevgilisi Hakan Baş Kimdir? Hakan Baş Nereli?

İçerde dizisinde hayat verdiği Melek karakteri ile performansı çok beğenilen Hande Soral'ın kendisi gibi oyuncu olan kız kardeşi Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş, araştırılmaya başlandı. Peki, Hakan Baş kimdir? Hakan Baş nereli? detaylar haberimizde...

HAKAN BAŞ KİMDİR?

1983 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Hakan Baş, Ortaokul ve lise eğitimlerini Üsküdar Amerikan Lisesi'nde tamamladı. Baş, daha sonra Cornell Üniversitesi'nde ekonomi üzerine eğitim aldı. Hakan Baş, yüksek lisansını Yale Üniversitesi'nde tamamladı.

2010 yılında Sidar Şahin ile birlikte 'Peak Games' oyun şirketini kuran Hakan Baş, 2011 yılında Alper Özdemir ile birlikte Krombera adında dijital pazarlama ajansını kurdu.

Hakan Baş, 2016 yılında Kaan Karmancı ve Alper Özdemir ile birlikte Supermassive adlı eSpor takımını kurdu. Milli yüzücü olan Hakan Baş, Fenerbahçe ve Milli Takım için birçok müsabakada yer almıştır ve Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesidir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal