Behzat Ç. Dizisi Kaç Bölüm Sürecek? Blu TV Behzat Ç. Kaç Sezon Olacak?

Konusu ve oyuncularıyla yayınlandığı dönemde adından söz ettiren Behzat Ç. dizisi yeniden izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Behzat Ç. dizisinin kadrosu oluşmaya başlandı. Peki dizinin konusu ve oyuncuları kimler?

25.06.2019-17:20 - (Son Güncelleme: 25.06.2019-17:26)

Behzat Ç. tekrardan sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizi Blu TV platformu üzerinden yayınlanacak. Kaç bölüm olacağı henüz kesin olmamakla birlikte ilk sezonunun 9 bölüm olacağı belirtildi.

BEHZAT Ç. KAÇ DİZİSİ KAÇ BÖLÜM SÜRECEK?

Behzat Ç. dizisinin toplamda kaç bölüm süreceği bilinmemektedir. Dizi de eski bölümlerinden görmeye alışık olduğumuz isimlerle birlikte yeni yüzler de yer alacak.

İnter Medya tarafından ortaya konan ve yönetmen koltuğunda önceden olduğu gibi Serdar Akar’ın oturduğu Behzat Ç. dizisi oyuncu kadrosuna baktığımızda şu isimler karşımıza çıkıyor.

BLU TV BEHZAT Ç. KAÇ SEZON OLACAK?

Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Nejat İşler, Canan Ergüder, Güven Kıraç, Ahu Türkpençe Ege Aydan Birçok deneyimli isimin dizinin oyuncu kadrosuna yer aldığı görülüyor. Son olarak oyuncu ekibine Belçim Bilgin’in de katıldığı bilgisi elde edildi. Uzun zaman sonra yeniden yayınlanmaya başlayacak olan dizinin ilk sezonunun 9 bölüm olacağı ifade edildi. Sonraki sezonda da devam edeceği yönünde söylentiler dolanıyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal