Begüm Kütük Nereli?

Kurtlar Vadisi adlı televizyon dizisinde aldığı rollerle tanınan Begüm Kütük kimdir? Begüm Kütük nereli? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

16.07.2020-17:55 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-17:55) Begüm Kütük Nereli?
“Romantik Komedi” adlı sinema filminde oynadığı rolle dikkat çeken oyuncu, “Gecenin Kanatları” ve “Gönülçelen” gibi projelerde de rol aldı. Yazımızda Begüm Kütük nereli sorusuna yanıt verirken, hayatından ve kariyerinden de biraz bahsettik.

Begüm Kütük’ün Yaşam Öyküsü Nasıldır?

Begüm Kütük 27 Ağustos 1980 tarihinde dünyaya geldi. İlkokulu Namık Kemal İlkokulu’nda okudu. Lise eğitimini ise İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi’nde aldı.

Liseden mezun olduktan sonra, Fransa’da bulunan Nancy Üniversitesi’nde Medya ve İletişim bölümü okumak için ülkeden ayrıldı.

Oyunculuk yapmaya başlayan Begüm Kütük, 2010 yılında ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile evlendi.

Begüm Kütük’ün Kariyeri Nasıl İlerledi?

Begüm Kütük nereli sorusuna yanıt vermeden önce oyunculuk kariyeri hakkında bilgi verelim. Begüm Kütük, 2001 yılında düzenlenen Best of Model Turkey yarışmasına üçüncü oldu.

2002 yılında “Melek” dizisinde başrol oynayarak oyunculuk kariyerine başladı. Bu dizide Melek karakterine hayat verdi.

2003 yılında yayınlanan “A.G.A” adlı televizyon dizisinde Ayşe karakterine hayat verdi.
2004 ve 2005 yılları arasında “Kurtlar Vadisi” adlı televizyon dizisinde Safiye Karahanlı karakterini canlandırdı. Bir Türk ajanının mafya içerisine sızarak casusluk yapmasını anlatan Kurtlar Vadisi’nin oyuncu kadrosunda Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Gürkan Uygun, Erdem Ergüney ve Oktay Kaynarca yer aldı.
Begüm Kütük, 2009 yılında “Canım Ailem” adlı televizyon dizisinde Ceylan karakterine hayat verdi.
Dizinin oyuncu kadrosunda Ozan Güven, Şebnem Bozoklu, Uğur Yücel, Ezgi Mola ve İlker Aksum da yer aldı.

2009 yılında yapılan “Gecenin Kanatları” adlı uzun metrajlı sinema filminde Beren Saat, Murat Ünalmış ve Erkan Petekkaya ile birlikte rol aldı. Hande Kütük bu filmde Gece Anne rolünü oynadı.

2010 yılında gösterime giren “Romantik Komedi” adlı sinema filminde Ece karakterine hayat verdi. Bu filmin oyuncu kadrosunda ise Sinem Kobal, Sedef Avcı, Cemal Hünal ve Engin Altan Düzyatan bulunuyordu.

2010 yılında yayınlanan “Gönülçelen” adlı televizyon dizisinde Ceren karakterine hayat verdi.

2010 yılında gösterime giren “Peş Peşe” adlı sinema filminde rol aldı. Begüm Kütük bu filmde Naz karakterini canlandırdı.

2012 yılında “Yalan Dünya” adlı televizyon dizisine konuk oldu. Bu dizide Açelya rolünü oynadı.

2013 ve 2014 yılları arasında “Çalıkuşu” adlı televizyon dizisinde Neriman karakterini oynadı.

2014 yılında “Kaderimin Yazıldığı Gün” adlı televizyon dizisinde rol aldı.

2016 yılında “El Değmemiş Aşk” adlı sinema filminde Emre Karayel ve Ceren Moray ile başrolleri paylaştı. Begüm Kütük bu filmde Duygu karakterine hayat verdi.

Son olarak 2017 yılında yayınlanan “Sevda’nın Bahçesi” adlı televizyon dizisinde Aylin karakterini canlandırdı.

Begüm Kütük Nereli?

Erdil Yaşaroğlu ile evlendikten sonra Yaşaroğlu soyadını da kullanan Begüm Kütük nereli: İzmirlidir. Oyuncu, İzmir’in Konak ilçesinde dünyaya geldi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal