Başarılı Oyuncu Ezgi Mola Samimi Açıklamalarda Bulundu

Oyunculukta 20'nci yılını kutlayan 35 yaşındaki başarılı oyuncu Ezgi Mola bir dergiye samimi açıklamalarda bulundu.

31.05.2018-10:12 - (Son Güncelleme: 31.05.2018-10:12) Başarılı Oyuncu Ezgi Mola Samimi Açıklamalarda Bulundu

Oyunculukta 20'nci yılını kutlayan 35 yaşındaki başarılı oyuncu Ezgi Mola bir dergiye samimi açıklamalarda bulundu.

''Ünlülerle fotoğraf çektirmeyi gerçekten çok sevdiğini anlatan ünlü oyuncu; ''Onları görünce dayanamıyorum. Bunu yaptığımda yanımdakiler hep güldüler. Ben de dedim ki, ''Madem gülüyorsunuz, o zaman herkes güler'' dedi.



Son olarak Maide'nin Altın Günü filmiyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu, kendini sevdiğini anlatarak; ''Hiç sevmediğim, çok kavga ettiğim taraflarım da var. Ama özümü çok seviyorum ve bu bana iyi geliyor. Ben kendime iyi geliyorum bence'' dedi.



Bir çocuk gibiyim diyen 35 yaşındaki oyuncu; ''Hatırladığım 32 yılım var; bana bu 32 yıl bunları hissettiren. Yaralarımı konuşarak sararım. Benim böyle inanılmaz şeffaf bir yerden konuşmam gerekiyor. Doğru ifade edebilirsem kendimi zaten bütün yaralarım sarılıyor'' şeklinde konuştu.

Uzun bir süre Tolga Çevik ile birlikte komedi programında rol alan güzel oyuncu; ''İnanılmaz sabırsız bir insanım. Tezcanlıyım. Bir şey olması gerekiyorsa hemen olsun istiyorum. İnsanların algıları çok açık olsun istiyorum'' dedi.

Bağlarını kolay koparan bir insan olmadığına değinen başarılı oyuncu; ''En büyük şansım ailem ve arkadaşlarım, en büyük sınavım da onlar'' diyerek konuşmasına son verdi.




Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal