Barış Murat Yağcı'dan Olay İrem Derici Açıklaması!

Yakışıklı oyuncu ve aynı zamanda foto model olan Barış Murat Yağcı, sabah kuşağında yer alan bir magazin programına konuk oldu. Adı İrem Derici ile aşk dedikodularına karışan Yağcı, 'Reklam ve single için beni kullandı' açıklamalarında bulundu.

09.08.2018-17:53 - (Son Güncelleme: 09.08.2018-17:21)

Foto model ve oyuncu olan Barış Murat Yağcı, magazin prgramına konuk oldu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. İrem Derici ile adının aşk dedikodularına karışmasından büyük rahatsızlık duyduğunu dile getiren Yağcı, 'İrem Derici, beni reklam için kullandı' dedi.

Programda açıklamalarda bulunan Yağcı, Türkiye'de modellik yapmadığını ve yapmayacağını dile getirdi. Yağcı, 'Türkiye, erkek modller için iyi bir market değil' açıklamasında bulundu.

'ANNEM KANSER OLDUĞU İÇİN TÜRKİYE'YE DÖNDÜM'



Barış Murat Yağcı, Türkiye'ye kendi isteği ile değil mecbur kaldığı için geldiğini dile getirdi ve sözlerine şöyle devam etti, '5 yıl önce annem kanser oldu. O olay olmasaydı ben Türkiye'ye dönmezdim. Kesin söylüyorum asla dönmezdim. Temelli dönüş yapmam gerektiğinde bana bir aydınlanma geldi. Bütün kötü alışkanlıklarımı 5 yıl önce bıraktım' dedi.

İREM DERİCİ HAKKINDAN ÇARPICI AÇIKLAMLARDA BULUNDU



Yakışıklı foto model Yağcı, İrem Derici ile görüntülenip adının aşk dedikodularına karışmasından rahatsız olduğunu dile getirdi ve gündemi karıştıracak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'REKLAM VE SİNGLE İÇİN BENİ KULLANDI'

Barış Murat Yağcı İrem Derici hakkında, 'İrem Derici ile yediğim yemek dışında görüşmedim. Bence reklam ve single için beni kullandı. Kısa sürede kendisini tanıdım. Hem fiziki olarak hem de kafa olarak benim tarzım değil. Konuşmaları çok argo, bu durum beni rahatsız etti.



'İLİŞKİ YAŞAMA ŞANSIMIZ YOK'

Sadece 2 - 2,5 saat gördüm. Bizim ilişki yaşama şansımız yok. İki farklı tip, iki farklı karakter. Ben yolun başında oyunculuk yapmaya çalışan bir insanım. O bambaşka bir hayat yaşıyor. Ben onu kaldıramayabilirim...' dedi.

Bu açıklamların ardından İrem Derici'den henüz bir açıklama gelmedi. Ünlü popçu suskunluğunu koruyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal