Barış Murat Yağcı Nereli?

Survivor 2020 yarışması ile popülerliği artan Barış Murat Yağcı'nın hayatı merak ediliyor. Peki, Barış Murat Yağcı kimdir? Barış Murat Yağcı nereli? sorularının yanıtı haberimizde...

16.07.2020-17:13 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-17:12) Barış Murat Yağcı Nereli?

Survivor yarışması ile tanınan ve birçok insan tarafından beğenilen Barış Murat Yağcı’nın hayatı hakkında bilgi edinmek isteyen çok fazla kişi var.

Barış Murat Yağcı hakkında en çok merak edilen sorular, “Barış Murat Yağcı kimdir?”, “Barış Murat Yağcı kaç yaşında?” ve “Barış Murat Yağcı nereli?” sorularına yanıt vermeye çalıştık.

Barış Murat Yağcı’nın Hayat Öyküsü Nasıldır?

Barış Murat Yağcı, 21 Ocak 1991 tarihinde dünyaya geldi. 29 yaşındadır. Barış Murat Yağcı nereli sorusu dışında hakkında en çok merak edilenlerden bir tanesi de boyunun ne kadar olduğudur. Barış Murat Yağcı’nın boyu, 195 cm’dir. 88 kilo ağırlığındadır.

Barış Murat Yağcı, 15- 16 yaşlarındayken obezite derecesinde kilolu bir çocuktu. Bu nedenle biraz içine kapanık olmasını etkileyen bir durum olduğu söylenmektedir.
Barış Murat Yağcı üniversite eğitimini İstanbul’da, Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı. Ardından, Anadolu Üniversitesi’nde Spor Yönetimi bölümünde ikinci kez üniversiteye başladı. Sporcu olan Yağcı için bu bölüm daha uygun oldu. Basketbol kariyerinin yanında voleybol, atletizim ve tenis gibi farklı spor türlerine ilgi duydu.

Barış Murat Yağcı’nın Kariyeri Nasıldır?

Mezuniyetinin ardından Efes Pilsen Spor Kulübü’nde 10 yıl profesyonel basketbolcu oldu. Pertevniyal Spor Kulübünde de basketbol oynadı.

Aşil tendonundaki zedelenme nedeniyle sakatlanarak basketbol kariyerine son verdi. Uzun boyu ve yakışıklılığı ile dikkat çeken Barış Murat Yağcı bu tarihten sonra modellik yapmaya karar verdi. Best Model of Turkey yarışmasında birinci fotomodel seçildi.

Modellik yapan Barış Murat Yağcı nereli sorusuna cevap vermeden önce, yurt dışında da uzun süre modellik yaptığını belirtmek isteriz. Dövmeleri ile dikkat çeken Yağcı, bir süre sonra Türkiye’ye dönme kararı aldı. Bunun nedeni ise annesinin kanser hastası olduğunu öğrenmesi oldu.
Asıl hedefi oyunculuk olan Barış Murat Yağcı oyunculuk üzerine çeşitli eğitimler de aldı. Farklı roller canlandırmak isteyen Barış Murat Yağcı’nın ekranlarda boy göstermesi “Kocamın Ailesi” adlı televizyon dizisi oldu. Ufak rollerle işe başlayan Yağcı, “Kiralık Aşk” dizisinde Eymen karakterine hayat verdi.

Aynı zamanda, ünlü oyuncu Birce Akalay’ın kuzeni olan Barış Murat Yağcı, “Şevkat Yerimdar” adlı televizyon dizisinde Bora karakterini canlandırdı.

2018 yılında yapılan Sosyetik Gelin adlı televizyon filminde başrol oynadı. Demir karakterine hayat verdi. Filmin yönetmeni Ayhan Özdemir’dir. Senaryosu ise Nilüfer Yenidoğan Özmekik’tir. Barış Murat Yağcı bu filmde, Gizem Karaca ile başrolleri paylaştı.

Yağcı, asıl tanınırlığını Survivor 2020 kadrosunda yer alarak kazandı. Acun Ilıcalı’nın programı olan Survivor’da diğer oyuncularla sıkı ilişkiler geliştirememesi dikkat çekti. Oyunlarda başarı gösteren ve özellikle hedefe isabeti çok iyi olan Barış Murat Yağcı birçok kişi tarafından desteklendi.

Barış Murat Yağcı Nereli?

Gelelim asıl sorumuza: Barış Murat Yağcı nereli?
Barış Murat Yağcı, İzmir Alaçatılıdır. Başlarda pek dikkate alınmayan ancak sonradan yıldızı parlayan Alaçatı’da dünyaya gelen Yağcı’nın “Köylüyüm ve bundan gurur duyuyorum” açıklaması yaptığı bilinmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal