Barış Kılıç Nereli?

Güllerin Savaşı dizisiyle büyük bir çıkış elde eden Barış Kılıç'ın hayatı merak ediliyor. Peki , Barış Kılıç kimdir? Barış Kılıç nereli? sorularının haberimizde...

16.07.2020-17:06 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-17:04) Barış Kılıç Nereli?

Ünlü dizi oyuncusu Barış Kılıç’ın hayatı merak konusu oldu. Güllerin Savaşı adlı dizi ile tanınan Barış Kılıç kaç yaşında? Barış Kılıç nereli? Barış Kılıç dizileri hangileri? Barış Kılıç eşi kimdir?

Barış Kılıç’ın Hayat Öyküsü Nasıldır?

Barış Kılıç nereli: Önce, kısaca hayatı hakkında bilgi sahibi olalım. Barış Kılıç, 21 Şubat 1978 tarihinde dünyaya geldi. 42 yaşındadır. İki kız kardeşi arasında, ortanca çocuktur. Babası ilkokul öğretmeni idi. 1983 yılında İstanbul’a yerleştiler. Barış Kılıç, lise eğitimini Okmeydanı Anadolu Lisesinde tamamladı.

Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi, İktisaT Fakültesinde tamamladı. Üniversiteyi bitirdikten sonra, dil eğitimini tamamlamak ve geliştirmek için Amerika Birleşik Devletleri’ne gitti. Amerika Birleşik Devletleri’nde bir süre kalarak İngilizcesini ilerlettikten sonra ülkeye dönüş yaptı.
İstanbul’a döndükten sonra Yeditepe Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimi yapmaya başladı ve bu eğitimini tamamladı.

Barış Kılıç, 2007 yılında Ayşegül Akmedir ile evlendi. Çiftin, Emir ve Batu Kılıç adlı iki çocuğu oldu.

Barış Kılıç’ın Kariyeri Nasıl Gelişti?

Barış Kılıç nereli sorusunu yanıtlamadan önce, kariyerinin nasıl başladığı ve devam ettiği hakkında kısa bir bilgi verelim.

Barış Kılıç, üniversite eğitiminin ilk yıllarında çeşitli reklam filmlerinde oynayarak oyunculuk kariyerine başlangıç yaptı. 1999 yılında bir cips firmasının reklam filmi için arkadaşını götürdüğü seçmelerde kendisi seçildi.

2004 yılında “Bütün Çocuklarım” adlı televizyon dizisinde rol alarak profesyonel dizi oyunculuğu kariyerine başladı. Dizinin oyuncu kadrosunda usta oyuncu Kadir İnanır’ın yanında Demet Evgar, Murat Yıldırım, Rüzgar Erkoçlar, Jülide Kural gibi ünlü isimler rol aldı. Barış Kılıç Bütün Çocuklarım’da Aybars karakterine hayat verdi.

Burak Kılıç, 2005 yılında yayınlanan “Düşler ve Gerçekler” adlı televizyon dizisinin ilk üç bölümünde rol aldı.

2007 yılında yayınlanmaya başlayan “Leylan” adlı televizyon dizisinde Yaman karakterine hayat verdi. Dizide Leylan karakterini Sinem Öztufan oynadı.
2007 yılında, Vazgeç Gönlüm adlı televizyon dizisinde Mert karakterine hayat verdi. Bu dizide 14 bölüm çekti.

2007 yılında “Gelinin Binbaşıya Ağıdı” adlı televizyon filminde rol aldı.
Oldukça aktif bir oyunculuk hayatına sahip olan Kılıç, 2009 yılında Sakarya- Fırat dizisinde Berat karakterine hayat verdi.

Asıl tanınırlığını yakaladığı “Adını Feriha Koydum” adlı televizyon dizisinde Levent Seymen adlı karakteri canlandırdı. Bu dizide 2011 ve 2012 yılları arasında 58 bölüm rol aldı. Başrollerini Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un paylaştığı dizi yayınlandığı dönemde büyük ilgi gördü.

2012 yılında Merhaba Hayat adlı televizyon dizisinde Burak karakterini canlandırdı.

2014 yılında Umutsuz Ev Kadınları adlı televizyon dizisinde rol aldı.

2014 ve 2015 yılları arasında yayınlanan Güllerin Savaşı adlı televizyon dizisinde Ömer Hekimoğlu karakterine hayat verdi.

2019 yılında, Yasak Elma adlı dizide Kaya Ekinci adlı karaktere hayat verdi.

Barış Kılıç Nereli?

Barış Kılıç nereli: Ünlü oyuncu, Arguvan, Malatya’da dünyaya gelmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal