Banu Zorlu'dan Canlı Yayında Ozan Doğulu Gafı

Banu Zorlu ve Ozan Doğulu'nun sevgilisi Hera Aslan, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Banu Zorlu'nun Ozan Doğulu hakkında kırdığı pot olay oldu.

09.04.2019-12:32 - (Son Güncelleme: 09.04.2019-12:35)

Ünlü şarkıcı Banu Zorlu ve Hera Aslan, Kanal D ekranlarının sevilen magazin programı 2. Sayfa programına konuk oldu. Banu Zorlu'nun Ozan Doğulu hakkında kırdığı pot olay oldu.

Hera Aslan'la Ozan Doğulu'nun sevgili olduğunu canlı yayında öğrenen Banu Zorlu, 'Ozan evli değil mi?' diyerek kırdığı potla stüdyoda sessizlik olutu.

BANU ZORLU'DAN OZAN DOĞULU POTU

Ünlü şarkıcı Ozan Doğulu, geçtiğimiz aylarda 11 yıllık eşi Ece Yosmaoğlu ile evliliğini noktalamış ve Hera Aslan'la aşk yaşamaya başlamıştı. 2. Sayfa programının konuklarından olan Banu Zorlu, Hera Aslan ve Ozan Doğulu'nun birlikte olduğunu duyunca büyük bir pot kırdı.

Banu Zorlu, 'Ozan evli değil mi?' sorusu üzerine stüdyoda bir anda sessizlik hakim oldu. Programın sunucuları durumu toparlamak için 'Ozan boşandı' yanıtını verdi.

HERA ASLAN CEVAP VERMEDİ

Net bir cevap alamayan Banu Zorlu, Hera Aslan'a 'Sen kiminle berabersin' diye sordu. Hera Aslan, Banu Zorlu'nun yüzüne baktı ancak yanıt vermedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal