Banu Alkan, Unutamadığı Öpüşme Sahnesini İlk Kez Anlattı

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Sorgu Sual programına konuk olan Banu Alkan, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

18.10.2020-14:10 - (Son Güncelleme: 18.10.2020-14:05)

Bir zamanlar Yeşilçam'ın en popüler oyuncularından biri olan Alkan, Merve Şahin ve Melis Özcan’ın sunduğu Sorgu Sual programına konuk oldu. Kendisine sorulan sorulara oldukça çarpıcı cevaplar veren Alkan'a geçimini nasıl sağladığı soruldu. Bu soruya Alkan, 'Konserlere gidiyorum, reklamlar var. Bir-iki Fikret Mualla tablom duruyor' cevabını verdi.

Cesur sahneleriyle Yeşilçam'da iz bırakan usta oyuncuya 'Hiç unutamadım dediğiniz bir öpüşme sahnesi oldu mu' sorusu soruldu. Cüneyt Arkın’la oynadığı öpüşme sahnesini unutamadığını dile getiren Banu Alkan, 'Cüneyt Arkın yakışıklı bir adam. 30’lu yaşlarına yetişemedim ama yine de yakaladık. Bir bakış bile olmadı aramızda. Cüneyt Arkın inanılmaz, çok asil, çok cool, muhteşem bir insan' yanıtını verdi.

Öte yandan geçim sıkıntısıyla baş edebilmek için ünlü ressam Fikret Mualla'nın birkaç tablosunu sakladığını söyleyen Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan, 'Konserlere gidiyorum, reklamlar var. Bir-iki Fikret Mualla tablom duruyor. Kötü günler için saklıyorum.' dedi.

'Hayatınıza giren insanlar size gerçekten değer verdi mi? Neden o öldükten sonra kendinizi sokakta buldunuz?' sorusuna 'İlk eşim Gürbüz (Hanif) dünyayı ayağıma serdi. Sokakta bulmadım. Çocukları beni çok üzdü. 11 yıl oturduğum yalıyı mahkemeyle boşaltmak zorunda kaldım. Fikret Mualla tablolarını çok büyük paralara müzayedelerde sattım. Arsamı da.' yanıtını verdi.

'En dipte olduğunuz zaman hangi andı?' sorusuna Banu Alkan, 'Gürbüz Bey'i kaybettiğim zaman. Ölmek istedim. Üzüntüyle kendime zarar verdim.' dedi. 'Banu Alkan'ın Murat Taşdemir gibi biriyle ne işi vardı? Size tokat attığında nasıl bir farkındalık yaşadınız?' sorusuna ise; 'O masmavi gözlerine âşık oldum. Aşk bitti. Hayatta onsuz yaşamayı düşünmezdim ama. 13 yıl boyunca ondan herhangi bir şiddet görmedim.' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal