İşsiz Bade İşçil Nişantaşı'ndan Taşınmak Zorunda Kaldı!

Başarılı oyuncu Bade İşçil’in eski semti Nişantaşı’ndan ayrılıp Sarıyer’de 4 milyon TL değerinde yeni bir eve taşınması olay oldu. İşçil’e yöneltilen evin bedeli sorusu ise güzel oyuncuyu kızdırdı…

26.04.2018-12:16 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-16:35) İşsiz Bade İşçil Nişantaşı'ndan Taşınmak Zorunda Kaldı!

Ekranların sevilen oyuncusu Bade İşçil geçtiğimiz günlerde bir kahve dükkanında karşılaşılmasının ardından bu kez eski semti Nişantaşı’nda görüntülendi. Muhabirlerin İşçil’e taşındığı evin bedelini sorması güzel oyuncuyu kızdırdı.

BADE İŞÇİL’İN 4 MİLYONLUK EVİ 

Ufak Tefek Cinayetler dizisinden sonra televizyon ekranlarında henüz bir projede yer almayan Bade İşçil geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. İşçil’in Nişantaşı’ndan Sarıyer’e taşındığı iddiaları sorulduğunda güzel oyuncu iddiayı doğruladı. Eski semtinde muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu, konu kira bedeline geldiğinde cevaplamaktan kaçındı. İşçil’in Sarıyer’de taşındığı evinin 4 milyon TL değerinde olduğu konuşuluyor. 

İŞÇİL: BOŞVERİN PARA BENDEN ÇIKTI

Sarıyer’den ev alıp Nişantaşı’ndan ayrıldığını belirten İşçil sebep olarak da oğlunu gösterdi. Yetenekli oyuncu ev konusunu, “Çocuğun okuluna yakın olmak istedik. Çok rahattık burada aslında. Şimdi her işimizi arabayla yapıyoruz ya da toplu taşımayı kullanıyorum. Öyle havuzlu villa falan değil. Boşverin ne yapacaksınız para benden çıktı neticede” şeklinde değerlendirdi. 

BADE İŞÇİL

HEM MENAJER HEM DE İŞ ARIYOR

Televizyonda en son rol aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinden sonra İşçil Netflix’te bir dizide oynamıştı. Güzel oyuncunun televizyonda herhangi bir projede yer alıp almayacağı da soruldu. Bade İşçil çalıştığı Gaye Sökmen ajansından ayrıldığını belirterek, “Zaten bizim anlaşmamız dolmuştu, oradan ayrıldım. Şimdi hem menajer hem iş bakıyorum. Zaten işler beni buluyorsa buluyor zaten. Gönlüme göre bir menajer çıkarsa çalışacağım” dedi. 

Geçtiğimiz günlerde de bir alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu kahve dükkanında sıra bekliyordu. İşçil kameraları ilk gördüğünde “Çekmeyin arkadaşlar ben Bade değilim” diye garip bir tepki göstermişti. Sonrasında da kahve dükkanında sıra beklemekten sıkılan İşçil, “Burayı bekleyemem, size kolay gelsin” diyerek dükkandan uzaklaşmıştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal