Ayşegül Yıldız'dan İbrahim Tatlıses İtirafı

Ayşegül Yıldız, eski eşi İbrahim Tatlıses ile biten evliliği ve 20 yıllık beraberliği süresince yaşadıklarını ilk kez anlattı.

30.06.2018-10:58 - (Son Güncelleme: 30.06.2018-10:42) Ayşegül Yıldız'dan İbrahim Tatlıses İtirafı

20 yıllık bir beraberlik ve ardından gelen evlilik haberi ile magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü çift Ayşegül Yılıdz ve ;brahim Tatlıses'in bu evlilik bir kızları dünyaya geldi. Evlendiklerinden kısa bir süre sonra çift evliliklerini sonlandırdı.

Ayşegül Yılıdz, eski eşi İbrahm Tatlıses ile olan evliliği hakkında ilk kez konuştu.

İlişkilerine başladıkları zaman hakkında konuşan Ayşegül Yıldız, 'Tanıştığımızda ben 16, o 46 yaşındaydı. Hiçbir şeyden pişman değilim ama bu kadar yaş farkı doğaya aykırı. Şimdi böyle ilişkilere bakınca baştan 'Yürümez' diyorum.' dedi.

Başkasının gölgesinde yaşayamayacağını dile getiren Yıldız, 'İbrahim Tatlıses'in sevgilisiyim' diye ortada dolaşmak kadar saçma bir durum yok. Başka birinin başarısıyla hava atmak anlamsız. Birçok kişi bunu idrak edemiyor. Ortada öyle dolaşıyor. Karakterle alakalı herhalde.' dedi.

Ayşegül Yıldız, boşanma aşamasında ya da sonrasında kendi için para talep etmediğini ancak kızları Elif Ada'nın nafakasını ödediğini de sözlerine ekledi.



EVLENMEYİ BEN İSTEMEDİM

Ayşegül Yıldız evilik kararkları ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Yıldız, 'Evlilik benim talebim değildi. İlişkimiz boyunca evlilik hesabı yapmadım. Özellikle o dönem evliliği hiç düşünmüyordum. Büyük bir kaza olmuş, karşınızda ölümle mücadele eden bir insan var. Aklımdan bile geçmedi. Hatta, 'İyileş, sonra zaten olur' dedim. Ona rağmen İbrahim Bey istediği için evlendik.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal