Ayşe Kulin Gece Sesleri Kitabında Pedofiliyi İçeren İfadeler Ortaya Çıktı

Abdullah Şevki ve Elif Şafak'ın pedofili içerin kitaplarının çıkmasının ardından ünlü yazar Ayşe Kulin'in de kitaplarında da çocuk istismarının yer aldığı ifadeler ortaya çıktı. Ayşe Kulin, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

30.05.2019-11:05 - (Son Güncelleme: 30.05.2019-12:51)

Ecrin bebeğin katledilmesinin arından pedofili içerikli kitaplar gün yüzüne çıkmaya başladı. İlk olarak Abdullah Şevki Zümrüt Apartmanı kitabında yer alan ifadeler tüm Türkiye'yi çalkaladı.

Abdullah Şevki'nin ardından Elif Şafak'ın Mahrem kitabında bulunan çocuk istismarı içerikli ifadeleri de ortaya çıktı.

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Ortaya çıkan çocuk istismarını normalleştirmeye çalışan kitapların ardında bakanlık harekete geçerek Zümrüt Apartmanı kitabının yazarı Abdullah Şevki ve yayın sahibi gözaltına alınmıştı. Abdullah Şevki ve yayın evi sahibi serbest bırakıldı. Elif Şafak hakkında soruşturma başlatılmadı.

AYŞE KULİN'İN DE PEDOFİLİ İÇERİKLİ KİTABI ORTAYA ÇIKTI

Ünü yazar Ayşe Kulin'in de pedofili içerikli kitabı ortaya çıktı. Yetişkin kitabı olduğu iddia edilen hikayede tamamen pedofili anlatılıyor.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN BÜYÜK TEPKİ

Ayşe Kulin'in pedofili içerikli kitabı Gece Sesleri'ne sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı. Bir sosyal medya kullanıcısı kitabın içeriğini özetleyip iğrençliği gözler önüne serdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal