Rol Arkadaşı Alp Navruz'la Aşk Yaşayan Ayça Ayşin Turan'dan Olay Evlilik Açıklaması!

Ekranların sevilen oyuncusu Ayça Ayşin Turan, yeni dizisi Ada Masal’ının finalinin ardından yeni projelerini değerlendirmeye başladı. Başarılı oyuncu rol arkadaşıyla aşk sorularına ise kaçamak yanıtlar verdi.

23.05.2020-17:03 - (Son Güncelleme: 18.12.2021-16:18)

Yıllardır ekranlarda yer alan ve daima başarılarıyla gündeme gelen oyuncu Ayça Ayşin Turan, dizisinin final yapmasının ardından yeni projeleri değerlendirmeye başladı. Ünlü oyuncu bu yıl ‘’Ada Masalı’’ dizisi ile ekranlara geldi. Partneri Alp Navruz ile iyi bir ikili olan Turan, diziyi başarıyla götürse de, Ada Masalı’nın ömrü çok uzun sürmedi. Yalnızca yirmi beş bölüm olarak ekranlara gelen dizi, geçtiğimiz gün final yaptı. Dizi final yapar yapmaz yeni projeleri değerlendirmeye başlayan Turan ise, Etiler’de gazetecilere röportaj verdi. 

AYÇA AYŞİN’İN ALTIN KELEBEK ÖDÜLÜ

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, rol aldığı her projeden sonra isminden başarıyla söz ettirmeye devam ediyor. Başarılı oyuncu Turan’ın yirmi beş bölüm ekranlarda yayınlanan Ada Masalı dizisinden sonra, dizi final kararı aldı. Bu kararın ardından yeni projeleri değerlendiren Turan basın mensuplarının kendisini beklediği gördüğü sırada, gazetecilerin yanına gitti. Etiler’deki menajerlik şirketinin önüne çıkan Turan; ‘’Yağmur yağıyor, bekleyip ıslanmanızı istemedim’’ yanıtını verdi. Güzel oyuncunun bu tavrı bekleyen gazetecilerin de yüreğini okşadı. Geçtiğimiz haftalarda bu yıl 47’ncisi düzenlenen Altın Kelebek’te ödül alan isimler arasında Turan da vardı. Ünlü oyuncu ödül almasıyla ilgili; ‘’Güzeldi. Gurur vericiydi’’ açıklamasında bulundu. Turan’a oynamak istediği özel olarak bir rol var mı sorusuna ise başarılı oyuncu; ‘’ Öyle bir kısıtlamam yok, içimize ne sinerse onu oynayacağız. Gelen projelere göre değerlendiriyoruz. Farklı farklı karakterleri oynamaktan çok hoşlanıyorum’’ ifadelerini kullandı.

ayça

AYÇA AYŞİN’İN AŞK KONULARINDAN KAÇTI

Ada Masalı dizisindeki rol arkadaşı Alp Navruz ile çok yakışan ve belli bir hayran kitlesine ulaşan ikilinin aşk yaşayıp yaşamadığı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Ünlü çiftin sosyal medyada yayılan gelinlik ve damatlık olan fotoğrafları, gerçekte evlendiler mi sorusunu akıllara getirmişti. Başarılı oyuncu çıkan bu haberleri yalanlayarak, yalnızca setten bir görüntü olduğunu söyledi. İkiliyi birbirine çok yakıştıran hayranları güzel haberi almak için beklerken, gazeteciler soruyu daha fazla bekletmeden Turan’a sordu. Muhabirlerin ısrarlı aşk sorularına bir türlü yanıt vermeyen Turan konuyu geçiştirerek ‘’ Her şey çok güzel. Hava da güzel, bakın yağmur falan yağıyor’’ şeklinde yanıtladı. Güzel oyuncunun kaçamak cevapları ile paylaştığı fotoğrafları aşkı resmen doğruladı. Başarılı oyuncuların hayranları bu habere çok sevinecek...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal